не да е срамно,жално е ова адријана ацевска,овој оној...ама ваква катастрофа? немам ни коментар. поздрави и бакнежи до сите вас
Dogodina, zdravje boze, mozebi ona kje ne prestavuva na evrovizija HAHAHAH <3 SIGURNO BI POBEDILE! xD
Еј знаете што разбрав? Женскава минатиот викенд била кај мене во моево гратче имала некаде свирка.Знам и каде. И била до некоја продавничка и еден мој другар е сретнал и и' рекол: можит да се сликаме? И таа целата возбудена,радосна,среќна и весела му вика на другар ми : Лелелеле колку фанови имам јас.
Абе македонска ѕвезда? Што зборваш? Абе кај отиде светот бе... оваа треба да ја пуштиме на евросонг следната година сигурно ќе победиме...
Ќе победиме и тоа како ќе победиме за најмизерна пејачка ќе ни биде прогласена Гулабицава (страчката наша )
Ама викам јас дека и народов не е како што треба. Зошто сите се занимаваат со.. ова? Не стварно, зошто воопшто се зборува за оваa Гулабица или што и да е, ќе ме просветли некој? Да не беа поединци загреани за вакви глупости јас (а и остатокот од државава) немаше ни да знаeмe дека таа постои и сите среќни-задоволни, right? Уствари и јас сега ја направив истата грешка што искоментирав тука, ама стварно не ми е јасно зошто се придава толку внимание на вакви работи.
зарем насловов на темава треба да биде вака? Гулабица- Нова македонска sвезда ја мислам дека треба да биде Гулабица- "Нова македонска sвезда" мое мислење
Се чудам што сака да постигне женичката.Можеби има јако тело но нема талент.Сепак може да се заклучи дека 98% не ги обожаваат нејзините песни.Има многу dislikes на јутуб.Не ми се допаѓа воопшто (мое мислење).Треба да го извежба гласот а спотовите да не зборам ужас Се моли гулабица да одлета негде и никад да не се врати
Мене лично, воопшто не ми се допаѓа! Мислам дека нема глас за пеење и спотовите не и се убави, па затоа мислам дека треба да престане да снима спотови, со тоа што она ја виде нашата реакција (на публиката)
[СДК] Сакам да кажам... http://www.youtube.com/watch?v=tp_2QBfsjug Нов хит луѓенца Оф леле, бруки, барем да се насмееме