Немам коментар Трагикомедии е оваа, да не знаеш дали да се смееш или да плачеш Ни ја срамат Македонија она и таквите како неа
Значи значиии повторувајте по мене ... Гулабица нема нова песна, Гулабица нема нов спот ......... This is just a bad nightmare
Мене од што ми е смешна, ми е жал. Патетики невидени е жената. Се порадував дека коментарите на YouTube ќе се отклучени за да се посмеам, кога гледам се сетиле да ги заклучат. За џабе радувањето.
Леле, женава...ЛОМ! Еднаш пееше во една кафана кај нас. На случајно поминување со колата (нели летно време сите прозори отворени) и велиме леле која е оваа вака што пее ајде ќе одиме да видиме. Кога влеговме што да видам??? Само да ја слушнете како ја пее од Лепа Брена - Уџи слободно Со затнат нос Демек да и го имитира гласот. А за стајлингот неам зборови. Срамота!
Ахахахахахаххаахаххахахаха каква беше жената на тротоар овој мајтап и прај ова озбилно одговара пхахахахаахаххааххахахахах гревче
како да не македонска sвезда ! она дефинитивно не е sвезда нема потеба да и даваме толкаво значање за македонска sвезда не ја слушам и не ни сакам за џабе да си расипувам слух
Комедии е.Посебно моментот со тангата. Али вака така они си се пробива некако.Повеќе гледаност има она,него ли некој други кој имаат многу поубави песни од нејзината Џони Далавера. Дефинитивно no comment за женава.
Не се осмелувам да ја пуштам, како прво си ги сакам ушите, а како второ може компјутерот и звучниците да ми ги расипе
е не ми се верува,шетам по форумов и гледам тема за Гулабица ахахахаха... стварно не ми се верува. е ај да не ми е за џабе влегувањево во темава незина дај и песна ќе и обајвам,не дека не е објавена песнава 100тина пати,ама ај атер за црвената танга и за то шо по хулахопки си пее момата (уствари незнам дали е мома?) туку па кој би ја прибрал дома,сигурно мома си е