Според мене би требало Гулабица да не претставува на евровизија зашто има фантастичен глас..Во неа се крие нешто што го нема во другите пеачки Спојлер
Одкако го изгледав ова, имам нагон за повраќање, и ми се гади некако. Свашта држи овој свет http://www.youtube.com/watch?v=3twrHEuo2ao
Гулабица една вечер беше во Неготино во ресторанот ''Тивка Ноќ'' ЈАО како беше облечена:Жолта блуза,зелена сукња и црвени штикли Се згазив од смеење
Секогаш кога си под депресија, мислиш дека си бескорисна, исфрустрирана , разочарана..наместо тон чоколади-Гулабица е тука за тебе.
Ауу, нашата Гулабица, море опасна е.. Тоа пените вриштат, облеката вришти, све вришти на нејзе хехе Па ти тоа тангата у Џони Далавера, очи ми искара жими све хахаах
по трет пат да ви кажам( досадна сум знам, ама да не се пропушти) гулабица ќе има концерт влез-бесплатен излез-1000 ден
jas iskreno nemam nisto protiv zenata , si se trudi na svoj nacin i bas me nerviraat nekoi koi ja ismejuvaat bozem tie se podobri od nea. Toj sto ne saka da ja slusa - ne mora i resen problem , ne gledam potreba od vregjanje, i smejte se kolku sakate ama mene mi e bas simpaticna <3
Мака си нема, алал да и` е. Ни глас, ни стас, за стил да не збориме, али си фаќа свирки. Ај ја така...
Не ми се верува дека е Велешанка бар ке ја знаев од видување или пак ке дошла на дукан не ми се верува....Всушност и што има везе мене ми е многу смешна и кога не сум во форма ја слушам на you tube и се смеам....
ма бегај бре каква гулабица бре ... симпатична да деее тангата ми е симпатична ај господе сама си го бара Валето -ал добро сад , ја би и рекла дека не може да лета на тоа поле на кое пробува мизерија ако има некој фан тука нека прости