А, јас па ја барам темава во МУЗИКА, а таа била во НАСМЕВКА Иначе, Гулабица, ееееееееееј што ни се случува?
Шо е најтрагично, којзнае за каква јака риба и квалитетна пејачка си се смета. Беше едно време во „Музика“ , ама не преживеа ни цел ден таму.
Ова не е за смеење за плачење е..едноставно грев е не знам како се појавува во јавност цела Македонија ја срами
Ако сака некој да ја види во живо нека оди во „Трите багрема“ во Кавадарци. Слушам таму се к**варела сега
Немам коментар за дотичнава.....И дадар се потруди да ја потсреди ама типкава си има свој стил (па и тоа ланците на неа... ) п.с. еве погледнете во што ја претвориле гулабица.. http://www.youtube.com/watch?v=kGn5mqWJnEE
Оваа жена е срам за целата човечка раса. ...Ми се згади. Навистина, се срамам од фактот дека оваа жена е ист вид на живо суштество како мене...
ПОТРЕСНА ИСПOВЕД: До сите оние што не ја сакаат Гулабица, мене ми го има спасено животот! До сите оние што не ја сакаат Гулабица! -Мене ми го спаси животот! На 10 јануари 2013 година, по шест месеци поминати во кома по тешка сообраќајна несреќа, во болницата… сестрата го пушти радиото и свиреше една песна од Гулабица. СТАНАВ И ГО ИСКЛУЧИВ! Неможам да се смирам го видов кружи по фб па си реков дај да го споделам
Додека ние зборуваме за нејзе и за таквите како нејзе,им се смееме,ги жалиме,тие добиваат уште повеќе публицитет.Тие таканаречени.... пејачи.