Абе женава не може да добие публицитет во добра смисла на зборот. Може да добие само поголем број на исмевања и понижувања, што и реално заслужува.
Најсериозно мислам дека овие луѓе како Вале, не се при здрав разум, има луѓе кои се влезени во тешки филмчиња, ама ова повеќе ми наликува на ментално растројство. И ги жалам таквите личности, немаат појма како им изгледаат на другите луѓе. Тоа е лошо... да немаш надворешна перспектива од аголот на јавноста... Се има во оваа наша мала чудесна Македонија
Абе и е гајле ,има луѓе што сакаат вакви" маскоти" како и да е ке излезе ,ке ја наредат пари и ке си земе на фин и лесен начин,некогаш ваквите будали повеќе успеваат од нас паметните не е се до талентот или изгледот,понекогаш нешто е и до среќата,и звездите под кои си се родил,сведоци сме често на луѓе кои добиле неочекуван успех
Се прашувам која песна на Гулабицата е накатастрофална. Дали онаа „Нека грмат громови“, или „ Оди си“ или оваа новата или некоја друга (ако има други песни). Ќе цркнам, не можам повеќе...Новата песна - катастрофа (не дека старите се поразлични) .
Имаше период во кој дотичнава ми беше смешна. Откако излезе спотот за Џони Далавера ми беше жал за неа а сега искрено загрижена сум за нејзиното ментално здравје и за правецот во кој оди македонската музика. Навистина луѓе, ова веќе не е ни смешно. Иритирачко е, и мизерно станува воопшто и да ја коментираме. Ај нека се најде некој паметен да ја убеди дека местото не и е на естрадата, па да не поштеди од вакви спотови, песни и што уште не. А и работава е озбилна, женава треба да разговара со стручно лице. На тие години не е нормално да се понаша вака.
Пола естрада ни е за на психијатар не само Вале, сите се во филм влезени дека имаат работа со мафијаши со не знам ти кој мафија ради на велико, аххаха гревови
Како не и жал за синот само 19 години има. Инаку разведена е, маж и бивш - пијаница. Во сектата огнена планина и се швалерисува со тој црнецот Џими
Еве, и јас со тебе. П.С Знае ли некој кога ќе излезат новите „песни“ на Гулабицата? Да знам, ако сакам на некого да му предизвикам трајни оштетувања на мозокот, ќе ми треба некоја од овие „песни“ на Вале.
Јас треба да и ги местам гулабиве пред прозор што ми се, инче, тешко дека ќе најде некој вистински...
Гулаб распердушен...Што е најтрагично,си мисли којзнае кој талент е,а всушност звучи како кокошка на буниште...Јас поубаво пејам од неа...Треба малку да се освести и да сфати на што личи кога ''пее''.