Почна интервјуто гулабицата му благодари на господ што е меѓу волку добри луѓе, милостиви, убаво изгледаат Вели дека е доста барана и не може да постигне се "Јас многу сакам да бидам во мода, тоа е чистота да се бањаш, а јас многу сакам да се бањам " почна да пее.. и на пола "го заборавив текстот више"
људи ај да ве опитам нешто .... оваа е салам или не? мене ми изгледа као да и фали нешто у глава 3 или 4 пат ком денес на темава зашо не можам да се изначудам кој дебил еј цццц
На бифшиот му посакувам Гулабицава гола по дома да му шета. Се најдобро И не дека е од битола, ама јас све си мислам дека оваа е ИЗРОНАТАТА ВО СУРАТОТ! Па човече исти се бе . Ете Марјан од каде има инспирација цело време
^^ Од Велес е гулабицава кажуваше и што и било инспирација за имево светото тројство, господ, евангелието, какви се не глупости изнатреска
Леле слушала дека доста прашуват каде настапувала. Па нормално бре жено дека прашуват сакат циркус да гледат
Може и е од Велес, не знам. Но изгледа стварно ја смешале со изронатата па на еден интернет портал пишале дека е од Битола! Како и да е, сличноста меѓу нив две е доста голема... А бе она е гарант
Од Велес е гавранчево еве ја http://www.makmedium.com/index.php/...каде-е-„гулабица“?- -фото-од-приватниот-албум
вика кој е одговорен за твојот стајлинг она вика господ.(замислете и предлага да носи тигрести хеланки шо не и одговараат на ништо
Цело време се чудев што е фината со нејзината 'фризура' ама еден од коментарите на јутуб ме просветли : Косата првен се мие, па после се чешла, а не обратно! ОК ? А се тепав и на овој Што направи кампањата ,,Осмели Се'' Е она е изгледа една од тие кои дома и велеле УБАВА НА МАЈКА И ТАТКО ! Па сериозно ја сватила работава и се пуштила во напад
Вчера се качувам од Скопје во автобус за Гевгелија, стигнувам во Велес и така поспано гледам низ прозор кога има шо да видам Голубицава става торби и влегува во автобусот Кога ме фати еден напад на смеење, не можев да престанам со чизми шпиц на тоа топло време (јас со балетанки заврев ) со едни бели панталони мрсна коса. Се симна во Гевгелија се газев од смеење на седиште пред мене седеше. Која чест ја имав до најатрактивната пеачка моментално да седам. Пеела вчера во Гевгелија и денес пак ќе пеела. Кој сака да резервира да се журкаме
Боже Господе прости ми грев не пиши ми.Оваа не е за смеење,за жалење и за плачење е.Што ти направи проектот на владата "ОСМЕЛИ СЕ,НАПРАВИ ГО ПРВИОТ ЧЕКОР"! Јавно ги замолувам да престанаат да се снимаат такви реклами,затоа што којзнае што не ќе излезе од нашава земја. Со кој памет излегла спотови да снима бе ало?! Појма си нема од животов оваа. Сталјниг ужас катастрофа.Сигурно дечкото во спотот,го киднаприлале,за да учествува во спотов. МИЗЕРИЈА,СТРАШНА РАБОТА. Па уште колку популарна станала по интернетов,тоа уште повеќе ја мотивира да напаѓа со нејзините секси песни и спотови.