Дека многу популарна сега, еве ви фб од неа. http://www.facebook.com/profile.php?id=100003742102712 Мислам немам коментар. Очигледно и фали некоја даска во главата за да неможе да сфати колку се брука.
Се чудам само како можела вакво име да одбере?! ПА тоа е навреда за кутрите гулапчина Ова е нешто за гревотно. Стварно и фали во главата на оваа жена нешто. Само бруки од себе прави
Ама мислам немало потреба од посебна тема за наказава Можело да се прокоментира во насмевка или пак во јавни фаци нешто околу ова. За какви гласови наши нема посебна тема, за оваа кравата да има
Добро, оваа видела ли гулаб? До сеа се смеев на ова, солзи ми течат Си го продолжив животот за 3 години гарант Уште што нема да видиме во државава? Од Кеш Кеш до ова... ма сите таленти - до еден. Суви лепоти. Спотовите на Гулабицава се сон Па и во зоолошка Стајлингот - поарно да не го коментирам, само да кажам дека ме "фасцинираа" шах хулахопките и сребрените хеланки
Пеела по земјите на Бенелукс и заради таа кариерата во странство ние не сме знаеле за неа....Мижи асан да ти бегам.....Каде пееше по Европа...изгледа по канализациони цевки
wtf? леееее дали е оваа нормална? уствари се гледа дека не е. ама па кој е будалата со неа во спотот? тешко му е на луѓево... Господе земи ги побрзо да не спасиш нас останативе
Спотот го гледав до првата минута, не бев психички и физички спремна за уште.... немам коментар стварно жената нека си седи дома и нека си работи нешто друго...
seriously??? Луѓево не се со сите, не, не! Ај, секаде постојат вакви ненормални, ама луѓево се... ццц.
Глупа е оваа или тренира?! Сега штотуку до догледав интервјуто со неа за некое си радио и неможев да си поверувам што слушам. И не сум сигурна дали водителине ја дупчеа цело време или стварно видеа нешто во неа ?! ,,Како се справуваш со обожавателите'' ? - ,, Морам да признаам многу тешко'' I mean what?! Врвот беше крајот кога од прашањата што и ги поставувале (демек некои тешки филозофии беа) го заборавила текстот на песната! Оh God, why?
Луѓе, нема сомнежи ЅВЕЗДАТА Е РОДЕНА. Како гулаб слета од никаде и направи невиден БУМ. Не можам да верувам. Какви "филозофии" изнакажа за уметничкото име тоа е чудо едно. А тие евангелисти кои се, да не е некоја секта? А тоа во интервјуто, која свадба кои братучеди спомнуваше? Нека, нека грмат громови .
Чисто да ви кажам за тие што не сте обавестени две вечери по ред веќе пее во Гевгелија и тоа ни помалку ни повеќе туку во кафаната на НАКОВА Кој сака да дојде да му резервирам со време, а можеме и да се упознаеме