http://www.motika.com.mk/index.php?opti ... &Itemid=13 ХАХАХА МОРА ДА СЕ ВИДИ ЈАКОЕ ЛЕЛЕЛ КОЕ МЕЗЕ Е ЕЈ!!!!!!!!!!!!!!!
За ова не вреди ни да се дискутира, да сум модератоо одма темава под клуч,штетно е за општеството да се дискутира за ова, мн и се крева цената дури ја пустите.
Самите сме виновни што им даваме место да се избијат на нашата мала естрада. А, и да сме реални, има сељаци (со извинение) кои ги слушаат овие сра*а. А, најтрагично ми е што ваквите, први фаќаат авион за Австралија, нашинците (не знам како ) полудуваат за нив и си се враќаат со торба пари. Кај нас, кој втаса, пејач се направи.
Не сакам да зборам лошо за жената можеби сепак си има некоја цел но и таа требало да се погледне малку и да претпостави дека ке биде цел за исмејување зашо стварно е за никаде. Не знам што и е намерата ама според мене нема да стигне многу далеку само ке заслужи одбивање од луѓето.
Oдлично ... Прекраснотии... Воодушевена сум првин од стајлингот да се разбериме , потоа нормално од пеВачките способности што и ги дарил Господ, и на крај секако со речникот нејзин и со нејзиниот беспрекорен начин на изразување .. А да, и кажа една доста добра раб која ја не ја знаев за мои 21година : Убаво било да се бања чоек :!: Ја незнаев искрено за ваков благодет дека било убаво да се бања, дали зашо никад не сум се избањала, ама ке го следам советот нејзин . Кај и да е и ја ке избацам спот ко нејзин а можи и ft. заш да не .. Да ме прослави , иначе како Чао Хејтери
Не сфаќам како никој од семејството, или од пријателите не и каже искрено дека треба да престане да се глупира и дека ја исмеваат сите.
Се мислев дали вреди да се напишам некаков коментар затоа што излишно е да се зборува оти ова не останува на критика туку навреда ама затоа самата си е виновна . .Ќе кажам дека мене повеќе ми е жал отколку смешно стварно не знам како може да не забележи дека сите ја исмејуваат ,дали има родители и пријатели кои барем малку се искрени спрема неа и ќе и кажат дека едноставно нема талент за пеење,нема ни став и самите песни па и спотевите се ужасни ефтини ,зарем не е свесна дека сите и се потсмеваат.Жално ,најтрагичен дел што стварно е внесена во филмот дека е ѕвезда .
Фала на Бога она е многу барана не може да престаса............................. Бог да чува и да брани Земјава не е свесна се какви будали газат по неа
Татко ми ми рече дека видел едно глувче во подрум па дај ве молам бидете хумани и набавете ми постар од Гулабица па да го ставам во подрумот и глувчето да ми забега
Како да и кажат да престани да се глупира кога цела зграда се собира за да и ги гледаат спотовите. Немој молим те Само се чудам колку време седат така собрани зашто нели има само 2 спотови (ако она чудоно се нарекува спот). Изгледа цело време на рипит му се....