Ѓупска работа.Кај одите светот бе ееј! Ги жалам ваквите, само знаат да се брукат, греота... немам шо да кажам од Македонија ништо не бива поточно од луѓето. Толкава магарица се истегнала со тие хеланките и мини сукња и пола цицки и се гледат срамота шо да се прави проста раја .
Јас мислам дека ептен и се кренаа акциите, таа ова не го доживува како народот да ја исмејува туку дека сите ја сакаат. А што е најтрагично сигурноима некој и што вистински ја сакаат и слушаат
Долната облека може е секси, ама гулабицава тешко. Јоооој како стварно немаше крила па да си одлета негде.
ко изронатата во суратот е стварно хахаххаха во интервјуто за радио кажа дека обожавала да се бања а јас се прашувам што шампон користи за толку сјајна коса хахахаха ... не ми се верува господе шо крепит земјава!
^^^ А бе, штом на неа не и беше срам во таа емисијата да си каже дека има ,,многу обожаватели и дека многу тешко се справува со нив, и глава не може да крене од барање на постери со неа'' се гледа колку и чука. Јас лично не ја жалам, затоа што со овој памет, далеку ќе стигне.
Оваа е исчукана 100% Тоа интервјуто бреј брејј,мнг барана била а.?Ама кога рече дека и барале од нејзе да пее песни од Тоше ми идеше да и отидам и да ја треснам од земја малтер да ја напраам. Колку е само проста и не приметува дека сите ја заебаваат,али тоа е што е,да се надеваме дека ќе и дојде памет.
Леле леле бог да чува и да брани,јас за оваа прв пат слушам.Кога видов ГУЛАБИЦА?! Си помислив млада секси девојка,а не баба стара...Сите во македонијава се направија пејачи/чки...Ма неа баш к*р ја боли важно ќе си зема пари од ергенчиња по 40-50 год.Мислам не чесно заработени,се знај со што... Иначе тело гром-фаца лом работава..Одвратна е
Значи, женава му била мајка на мој школски. Не ми се верува, уствари дека тоа дете и е син. Он е толку паметен, воспитан, љубезен дечко, сега дури и незгодно ми е за него. Не ни помислив дека може да има деца женава.. уф, колку незгодно се осеќам.
Фолк дивата Гулабица, мета на невкусни шеги Вчера на социјалната мрежа Твитер се прошири фотографија од Вале Гулабица во долна облека. Таа денес на својот Фејсбук профил постави статус во кој негира дека таа е на сликата, односно дека сликата е фотомонтажа и претставува директен напад врз неа. Таа исто така се закани дека ќе превземе соодветни мерки за оние кои се обиделе или ќе се обидат да ја деградираат. PRIMETIME вчера ја објави фотомонтажата со Гулабица и жали бидејќи несвесно и наштети на македонската фолк дива Вале Гулабица. Извор: Primetime
Ха ха ха страшно ќе е кога ќе преземе мерки А межена е? Зошто некој спомна син имала, а таа во интервуто кажа дека е слободна
Кажала дека е слободна? Па зошто тогаш школскиве мои викаат да внимаваме пред другарчево, да не биде нешто неубаво.. зар до толку е женава. Лелееееееее бре!
А, бе, забегана си е жената, нема што тука коментар, мислам дека она не ни е свесна за сето тоа.... Ама сепак сметам дека повеќе забегуваат луѓево што и пишуваат на фејсбук. Ме нервира некој така кога се сили и се изживува врз послаб од него. Се знае, и таа е човек и таа има фамилија, еве може синче има. Нека си најдат друг начин да си го покажат големото его, паметот, убавината, хуморот. Арно рекле, гледај го човек каков е кога се однесува со тие послабите од него.