Многу, искрено обожавам да се гушкам и да седам гушната со машко негде пример надвор на клупа, лабав муабет ова она.И сакам машки кои сакаат да се гушкаат ама и онакви кои добро гушкаат.
Многуууу и јас и сопругот уживаме да се гушкаме а сега и бебето од што не гледа само се гушка со сите најубаво сигурно чувство
Најмногу ми значи. Толку се топам кога ќе си се гушнеме како мачиња. Ништо не би менувала за неговото најискрено гушкање. Има среќа либе што му се погодив ептен гушкабилна
Премногу ми значи и сакам гушкање, ми влева топлина, нежност, сигурност Ништо не може да се спореди со неговата прегратка, на клупа во парк, убаво време и слатки зборови... би го запрела времето на тие моменти засекогаш
Obozavam koga se guskame zasto mislam deka celiot svet e moj i backa vo celo, onakaa srceto da ti treperi...♥
Многу ... сега убаво би ми дошла една гушка од либето... Светот запира кога ќе ме гушне. Али општо сум ептен needy за гушки.. ептен сакам, ако некој ме одбие мислам готово е ме мрази хахах
Сакам да гушкам и да бидам гушкана. Поготово од маж ми и од син ми. Ми се чини елексир ми е или некое си магично апче за убаво расложение.