јас обожавам да се гушкам толку ми е мил тој чин што имам едно другарче и секогаш коа ќе го видам го тормозам. а иначе и со дечкоми коа сум нонстоп го гушкам и знае дека тоа ми е многу убаво..и можам да кажам дека поише се гушкаме него што се бакнуваме..прекрасно е да се гушкамеееее
Oooo се би дала сега да го гушнам омилениот мој. Да се гушнеме ко што ние знаевме... некогаш! Ми значи премногу, кога ми е тешко најмногу сакам гушка, не ми треба ништо друго...
многу ми значи се осекјам пред се сигурно исполнето... многу е важно и соја личност ја делите гушката
Во некои моменти многу ми значии една гушка (прегратка де ) а во некои не, зависи до расположението и личноста
mene guskanjeto mnogu mi znaci.dovolni se 5-10 min za da se custvuvam prekrasno se razbira guskanjeto od mojot decko t.e segasen soprug.
Гушкање со него .. Нешто што најмногу ме исполнуваше,момент кога се чувствував најсреќна но пред се и исполнета.Ми беше и остана нешто највредно во мојот живот.Се надевам дека ќе се смириме , се кае , ама не знам дали да верувам.Тешко е . Те сакам.
Многу ми значи. Иако гушкање као тема по дефолт у наше друштво треба да биде коментирана само од женска популација, гледам тука на прсти од една рука неколку машки постови што е супер. Ја сум близнак и сакам фантазија, не се плашам да ја пуштам да се рашири максимално во тие моменти на гушкање, и без разлика дали гушкањето е предигра и после-игра или Само гушкање и без разлика дали со некого кого сакаш или со некој "за неозбилно", некако го сакам чувството да се изгубам, да се створат 4 зида околу мене и неа, да се направи вакум во просторијата во кој се слуша тишината, има тогаш еден специфичен татнеж во ушите, да го слушаш како камбана секундарникот на рачниот часовник оставен на маса како успорува и престанува времето, да се заборавиш на моменти кој си и што има околу тебе, надвор, и да дозволиш и срце да залупа убаво, па и да прескочи некој пут.. Морам да се намачам да ми текнат работи кои се повозбудливи и поемотивни од тоа во животот..