Оооо верувале или не повеќе сакам гушкање отколку бакнување Со гушкањето некако се чуствувам мала, сакана, зачувана
По улица и такво шетање - не баш... но кога сме сами, ептен ми е убаво во неговите раце Најубава прегратка - онаа после секс
Ja uzhivam dodeka sum vo pregratkite na mojot de4ko taka se osekjam posigurna,iskreno gushkanjeto go sakam povekje i od baknuvanje i od seks
Mногу ми значи гушкањето,просто уживам и се полнам со позитивна енргија,некогаш повеќе ми значи од некој совет да ми даде,да не тупам многу ке кажам прекрасно е
Многу! Обожавам Гушкање, нешто што најмногу ме исполнува. Се чувствувам сигурно и сакано. Уживам во неговата прегратка
Обожавам да се гушкам, значи уживам се смешкам, се милувам, се топам во преграткии аууф убавини нешто што дефинитивно многу ме исполнува е гушкањето
Многу ми значи, тоа ме храни, со силно гушкање ја искажувам најдобро љубовта кон него која ја има во огромна количина во мене, а исто така и треперам кога тој ќе го стори истото.
Најмногу Кога ми недостига прво нешто на кое ми текнува е гушкањето, полно со љубов, топлина, буквално како дете кое што си ја гушка мајката . Ја сакам таа надворешна топлина ...
Ми значи многу. Во секој момент ми значи, но особено кога имам голема потреба од љубов, утеха, топлина.
Тоа секако .. мислам оти нема човек што сака да се гушка повеке од мене ... Најагрозен е брат ми ... детенцето аир не може да си види од мене по цел ден го досадувам од гушкање Со дечко ми не се делиме нонстоп прегратки ...
Премногу! Јас дури и самата си признавам дека мм го тормозам со моето гушкање и бакнување. Мене една прегратка ми значи многу повеќе од бакнеж!