ааа јас многу сакам да се гушкам.. секогаш коа сме заедно се гушкаме и еднаш бев лута нешто и нејкев да го гушкам и веднаш ме фати и лете и зиме гушнати сме си...обожавам да го гушкам и да го тормозам
Многу. Преку гушкање мислам дека се искажува колку е голема љубовта, ако е посилна прегратката поголема љубовта.
најјмноогуу ми значи! од него ја добивам најубавата,најсилната прегратка.. се чувствувам најубаво , најсмирено..
Многу. Ех, да ме гушне барем уште еднаш како ланскиот 1 Мај Тоа беше најискреното гушкање во целиот мој живот.
-Мамо што ќе ми купиш за роденден? -Ќе те гушнам бе ќерко,тоа најмногу вреди... Сигурнo вреди чим не добивам поклони...
Гушкањето ги потикнува емоциите.Ми значи,особено во моментите кога ми е потребна нечија љубов и утеха.
Гушкањето ми е премногу потребно во моменти кога се чувствувам несигурно, разочарано или кога ми е потребна утеха. Со една силна и топла гушка, се ми поминува.
И те како ми значи, има повеќе начини на искажување на љубовта ама мислам дека гушкањето најмногу го топли срцето
Најмногу на цел свет ми значи гушкањето,толку се чуствувам сигурно топло заштитено но сега го немам за жал тоа гушкање што јас го сакам