Сакав да се гушкам со бившиот,беше едно прекрасно чувство ,неможам да опишам.... Исто така сакам да се гушкам со другарките,другарите кога ме гушмат силно осеќам дека ме сакат
Многу ама ептен многу ми значи.На тој начин со гушкањето се чувствувам како да сум центар на светот и просто се топам во прегратките на мојот маж.
многу ми значи,се чуствувам сакано и заштитено покрај мојот сакан,едвај чекам да дојде и да се изгушкаме
Јас сум си едно од поголемите гушкала. Обожавам да се гушкам, се осеќам сигурно и сакано. Уживам во секој момент поминат во гушкање.
Најмногу од се сакам да се гушкам така најмногу ја осеќам топлината на неговата љубов, се осеќам заштитено, сигурно и сакано, на седмо небо сум
Гушкањето ме смирува ме опушта, многу сакам да си се гушкам со мажето и навечер јас ке си сезавртам со грб а он одпозади ќе ме гушне цело време така си спиеме аххххххххх
Навистина многу значи, кога си бевме другарчиња , кога ќе ме гушнеше најубаво ми беше и си реков аа овој треба да си го фатам хахахха
Обично го гушкам мм кога ќе тресне некоја зелена. Така од што е жалче Или па кога ќе се занесе многу време на компјутерот, одма го напаѓам со гушкање. Замарач сум знам
Обожавааааааам да го гушкам. А посебно ми е убаво кога ќе ме гушне онака силно и кога ќе ме бакне на челото.
И јас сум големо заморче за гушкање и би го гушкала постојано ( освен 2от ден после бричење коа ептен боцка со брадата )