Ахх..Неговата прегратка ми значи премногуууууу....Посебно после караница кога ке ме пргрне ... А недај боже јас да почнам да го гушкам нема да го испуштам од раце како крлеж сум му мал досаден крлеж лудо влјубен во нетгоооооооооо !
Обожавам да си го гушкам,посебно кога си спиеме е тогаш не му давам да мрдне. Ми си има случено да си заспијам така кај него во прегратки и во сон несвесно сум го стискала посилно од време на време,а лето топло,а јас сум навикната да бидам покриена секогаш.Кога станав кутруот беше препотен,од што му било и премногу топло не можел да спие само лежел и чекал да се наспијам за да се отскрие.Срце мое
Во неговата прегратка се чуствувам сакано и најсигурно. Цело време се гушкаме и кога спиеме гушнати сме ахх да е тука сега да го гушнам така силно
Се пронајдовв Најубаво е чувството кога се гушкаш со саканата личност. Се чувствуваш сигурно, сакано..
Ми значи многу, чувствувам топлина, сигурност, дека сум сакана...Во тие секунди сум мирна, имам мир во срцето и душата, имам среќа.
Гушкањето со дечко ми е многу важно. Ако еден ден престане да ме гушка, ќе знам дека нешто не е како што треба. А гушкањето со другите луѓе не ми е нешто значајно. Ретко и се гушкам со други.
Повише и од неговиот бакнеж понекогаш... Да знаеш дека има некој кој те гушка со сета сила и ти споделува топлина и љубов е непроценливо чувство. За ништо не ја мењам прегратката! <3
Гушкањето со партнерот ми е како дневна доза лекарства против се сакам гушкала А јас па..гушкам само кога ќе се почувствувам така..