Кога е искрено, од срце, во вистински момент, макар и виртуелно - живот значи! Кога е лажно, какво сака и кога сака да е - подобро НЕ!
Многу ми значи гушкање , особено во некои тешки моменти . Така чуствувам поголема блискост и љубов .. Секако , треба да е од срце , а не лажно
Гушкањето од мм премногу ми значи, тогаш се чуствувам најубаво најсигурно кога тој е до мене. А од лажни гушкање Едноставно се познава кога некој те гушка од срце или ај колку ради реда.
Многу сакам да се гушкам кога сум тажна или нервозна после некоја караница со мм посебно ме опушта. Обожавам гушкање со мм со децата - ама пораснаа па поретко се гушкаат. А да многу убаво ми доагаше и гушката со баба ама за жал замина мината година.
Ми значи, многу. Сакам да се гушкам. Со тоа и му покажувам на дечко ми колку многу ми значи и дека никогаш нема да го пуштам.
Кое бакнување, кои зборови, кои погледи, се би заменала за прегратки. Најмногу сакам. Како маче предам кога се гушкаме, а и доста пати се гушкаме. Видеово само место за чешкање за косата да биди за гушкање. Нешто во вакво расположение сум најчесто.
Ми значи да, особено после напорен ден или било каков лош момент во текот на денот, ме враќа во живот
Колку ми значи? -Највише на свет. И без да се почуствивам лошо сакам прегратка. Да можам не би се одлепила од него ама ајде морам... Да не бидам сфатена погрешно сакам гшкање и со мама,тато и бато. Баш ме прави среќна
Премногу значи ! Кога сум во негова преградка се чуствувам безгрижно, и едниствено нешто што сакам е времето да запре ...