Девојки, дали некој го има земено ЛЕД огледалото со сметка над 2000 денари? Ме интересира со колкави димензии е и дали е квалитетно?
Разгледај во оваа тема, на некоја слика го видов последниве денови https://forum.femina.mk/threads/Што-последно-си-купивте-лични-слики.132/
Дали има во ДМ електрична четка за заби во комплет со апаратче за чистење наслаги со вода под притисок (флосинг)? Или ако знаете кај има на друго место... фала
Ако ти е за огледалото,истото се продава на Бит Пазар околу 350-400 денари.Убаво е и практично,дијаметар околу 15цм.Ми се чини дека е скроз исто.
Имам заприметено во Дм во мојот град повеќе време е слаба робата на есенц, секогаш по нешто нема, а денес посебно немаше апосолутно ни една маскара, ниту сјај, и од се што беше по едно до две макс останато..
Јас не го имам видено, но можеш да ги прашаш dm_makedonija на Инстаграм, ќе ти кажат за сигурно дали го имаат.
Враќаат. Јас враќав производ, го немав отпаковано и носев фискална. Производот си го зедоја, мене ми вратија парите.
Те цитирам овде зошто повеќе за нив како компанија ќе ми е коментарот Баш пред некое време си помислив дека ДМ останаа доследни на флаерите и акциите и последниве месеци почнаа да разочаруваат со овие работи. Еден производ им пишуваше дека е на попуст како „повеќе видови“. Во еднипт ДМ „ги потрошиле тие што се на попуст“, вториот беше само еден вид (што го имаше и на првото место ама беше без попуст), во третиот ДМ имаше од тој вид што барав. На есенс производите кои излегуваат од производство секаде се на 50% попуст, кај нив одвај некои 30%. Производите од флаерот на попуст порано им траеја 2 недели сега по речиси цел месец (не наведуваат до кога, пишуваат само од кога почнува). Сега од тебе прочитав дека и овие финти со цени почнале да ги прават...
Ја има ли некој користено оваа крема? На секое ја гледам во ДМ,дали навистина помага за темни флеки на лицето,гледам има и витамин ц.
И што попусти дека имаат кога се поскапеа во последно време. Сега со попустот доаѓаат регуларните цени од пред некое време. Во последно време почнав да ги одбегнувам, повеќе пазарам во Космо и локални парфимерии или од поголемите маркети каде што може да се најдат шампони, маска за коса и такви работи. И така само нивните марки што ги нема на други места, се друго може да се најде. Да не збориме за обезбедувањето што дише во врат и на раат не можеш да си одбереш ништо.