Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали би биле во врска со партнер кој нема возачка/ автомобил или не сака да вози?

Дискусија во 'Врски' започната од fantastic girl, 26 јули 2020.

1. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    2.437
    Допаѓања:
    3.370
    Па не би.

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.632
    Допаѓања:
    18.945
    Jas preferiram 50/50 i taa da me.vozi barem, rajat da se ispijanam i da me odnesi doma i da kapni tro nafta vo kolata.

На Ravenn, Snowflake97, Feminka22 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.334
    Допаѓања:
    21.957
    Ти најубаво маж да си најдеш :rofl:

На Mumoftwo30, Biljarkata, Ena05 и 4 други им се допаѓа ова.
  4. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    2.437
    Допаѓања:
    3.370
    Најубо така, не само ние мажите да глумиме лични шофери и буџовани да плаќаме нафта.

На Ravenn му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.632
    Допаѓања:
    18.945
    More ko sho e susha sea i na takov ce mu go zakacham :D

Pa da. A ne kola da ima ova da ima, a edno mirizlivo nema da mi kupi..

На Anyshka, Deus ex mahina и Adidas888 им се допаѓа ова.
  6. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    2.437
    Допаѓања:
    3.370
    Само пази се да не испадне на крај обратно, зато најубо ти е да си бараш жена, што ќе ти е маж.
    Потполно си во право.

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.632
    Допаѓања:
    18.945

Se shalam oti inace ce treba da se skarame. Ispagja mazhive fond za sponzoriranje sme samo. :rofl:

На Anyshka, Feminka22 и DS10 им се допаѓа ова.
  8. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    2.437
    Допаѓања:
    3.370
    А и општо бога ми, оти ја неа да ја возам ко може таа мене да ме вози, а ја седнат ко господин.

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Snowflake97

Snowflake97 Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2018
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    9.096
    Ау ова маживе ама ситни души сте бе, да е обратна ситуацијата, девојката да вози, да има кола, никогаш нема да размислува на ваков начин.

На Mumoftwo30 и Adidas888 им се допаѓа ова.
  10. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    848
    Не би била со некој кој не сака да вози, освен доколку станува збор за здравствена причина. И татко ми не возеше долг период поради тоа, јас бев уште дете, мајка ми не возела и не полагала никогаш и искрено многу е тешко во поголем град.
    Затоа јас лично сметам, дека доколку се има можност и двајцата треба да имаат возачка и да имаат барем една кола, тоа е некоја основа.

Низ темава прочитав милион осудувања. Океј, и јас сум немала кола кога се запознав со дечко ми, бев свежо вработена, немав заштеда, не сакав дополнително да ги оптеретувам моите, доволно е што ми платиле за возачка кога наполнив 18, покрај сите трошоци. Но си заштедив и си купив и се опуштив и возам. И дечко ми да немал кога сум го упознала, јас пак би била со него, но не би била со некој што смета дека е океј никогаш да не го промени тоа. И јас сум немала, па сум си купила и сега возам. Не сакам утре кога ќе имаме деца да зависиме цела фамилија од него.

Btw, какви коментари, спонзоруша била некоја ако дечкото ја носел, ја возел... мислиш некој од улица се појавил и ја вози. Според тоа, јас најголема спонзоруша бев, дечко ми (сега вереник) од прв ден ме зимал и враќал дома и никогаш не дозволил да идам со бус или такси, за 3км плус што ќе извози. Тоа е принцип и манир, нема он да се осиромаши за горивото плус, ниту јас би останала на улица, има автобуси, има таксиња, чим излегувам, можам да си дозволам да платам.

На Gosh, Biljarkata, Rozevata и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.632
    Допаѓања:
    18.945

Се е убо кажано и на сето ова би дополнил дека доколку машкото нон стоп вози и некогаш би му дала пари колку толку - не би се осиромашила, и онака на такси би платила итн.

На SummerGirl и Selena01 им се допаѓа ова.
  12. EmporioIvankov

EmporioIvankov Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2023
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    1.180
    Не планирам да возам кола, барем кога нема да мора да возам. Подосадна и понапорна работа од тоа да се пикаш низ гужвите и полуписмени говеда да ти свират нема. Моментот кога ќе имам за возач, толку ќе биде од моето возење.
    А друг муабет, како што ќе те извози професионален возач, никој друг нема да те извози. Ем другарче за муабет, ем да не се замарам со гужвите.

На Antebellum, SummerGirl и Stark им се допаѓа ова.
  13. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    2.437
    Допаѓања:
    3.370
    Еј аман не се палете толку, што ве боли ако платите барем еднаш гориво, ама ај, да најдам некоја што сака и ужива во возењето, ја ќе и плаќам гориво само нека вози.

14. Dominodancing

Dominodancing Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2024
    Пораки:
    465
    Допаѓања:
    1.133
  15. Mahrisa

Mahrisa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2024
    Пораки:
    277
    Допаѓања:
    1.334
    Da,barem ke me spasi od raspravija
    Mm vozi ko na reli da e

16. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    848
    уопште не ме дираат коментарите, не се палиме :D не сум платила гориво никад зашто немавме таков однос од старт, немаше шанси да прифати пари како таксист :) но затоа сум платила многу кафиња, коктели, вечери, сум купувала и готвела често и доаѓал кај мене бидејќи живеев сама, и не очекував ниту би прифатила да израчуна да ми плати пола од сметката за стекот и виното :o ќе части некогаш друго, јас ќе направам нешто за него, он нешто за мене без да мериме и правиме пресметки. Тоа е работата, не е дека сум заштедила што ме возел, ниту би живеела некад на туѓ грб, но моментот е да направиш нешто за девојката која ја сакаш без да ти претставува терет и да напаѓаш дека е спонзоруша или дека и изиграваш таксист :)

На Mumoftwo30, Gosh, violetblue и 4 други им се допаѓа ова.
  17. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    2.437
    Допаѓања:
    3.370
    Не не, погрешно сум разбран. Нормално дека нема да оставам таа да ми плаќа све па и гориво. Сега ако сме со моја кола, далеку од умот е да и дозволам да плати, а не па да побарам, а за со нејзина кола не гледам проблем.

18. ani23

ani23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    713
    Допаѓања:
    851
    Nikogas ne bi dala pari za maz da me vozi ,ustvari zedno ideme nekade,ako se nema pari nema da vozi ednostavno e,ama da delam pola ,pola ,e ne mozam.Drugo se mozam da si platam ama ova mi e nekako nisko,i nema potreba od toa nekoj taksi da bide.Imav drugarka imase decko zimase pari za voznja duri i da mu e nekoj uspat ne na drug kraj,mene mi e cudno.Srekicka se omazi so nego i pak si ostana takov ,ke delime pola -pola trosoci za se,bez razlika deka toj zarabotuva duplo.Vo procenti ova ne e pola -pola.Sega imam kola moja i vozam i ne mi paga na pamet da baram pari za benzin .

Taksistka da si najdes,em so merak ke te vozi em turi ke faka?Se salam.

На Adidas888 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.629
    Допаѓања:
    8.095
    Слаб тригер.

На DS10 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    2.437
    Допаѓања:
    3.370
    Е ај, не ми фати некако, ај друг пат здравје.
    Не, не може, оти и други мажи да вози?

На Deus ex mahina и Antebellum им се допаѓа ова.