Јас излегував со помал од мене 3 години, му бев и прва , но сепак тој не беше созреан. Затоа постаро си е постаро ....
Стара кока добра јуха али со младо морковче била уште подобра велат..хахахахаа...се разбира дека би сакала помлад и поиздржлив липицанер
НИКОГАШ НЕВЕЛИ НИКОГАШ.... Секогаш ке има помало од тебе а позрели во умот од тебе И обратно, поголеми а несозреани сеуште, тоа е индивидуално... Ај чао!!!
Jas sekogas velev deka nikogas ne bi bila so nekoj pomlad od mene i ete sega sum. Ako postoi ljubov, zrelost, razbiranje ne e vazno drugoto.
Еднаш бев во кратка врска со 7 години помлад од мене,и не фала,никогаш повеќе со неизживеано тинејџерско детиште Море и кога ќе размислам ни натаму не би сакала кога ќе бидам 30 или 40+ тој да е помлад,не дека постојат правила,или дека годините се мерило за зрелост,или дека нема супер парови што функционираат добро и покрај разлика во години,но се знае бре мажот треба да е постар,така функционира и треба да се одвива нормалното според многумина де оставете ова сегашниве трендови,или пак во минатото во времето на нашите баби,кога жената морало да биде постара за да работи на нива а мажот си бил дете и во војска
Зошто да не? Не ми е важно дали јас сум постара или тој само да не е огромна разлика во години. Една моја познаничка, мајка и е постара од татко и 9 години. И ОК им е, еве во брак се веќе 20 и кусур години.