Zavisi kolku pomlad. Za 1-2 god. Ok, za poveke Ne. Nesakam nikoj da go finansiram. Pomlad ne bi mozel da mi odgovara na moeto obrazovanie (sekako bi bil pozadi, daleku po pozadi mene), materjalno ni od blizina (ne bi imal svoja imovina), razmisluvanjata bi ni bile razlicni. Pogledite za zivot bi ni bile razlicni. Na mladi luge i te kako im e znacajno koj sto misli, vo nekoj drugi godini bas ne briga koj sto misli. Dodeka on ke bide obzemen so toa , jas bi bila taa sto treba da mu ukazuvam deka tugoto mislenje ne e relevantno. I na kraj i najvazno, moja rodnina zema 9 god. pomlad pa sega maka maci da se razvede od nego, bas od site ovie gore navedeni pricini. Moze postar 10 god, no ne moze 10 god. pmlad. Toa jas za sebe si kazuvam.
Искрено не а и да биде такво нешто би бил можеби 1-2 год. само помлад од причина што на мои 26 години не би се чуствувала убаво со некој 18 годишен на пример кој го сметам за дете и со кој секако би немала слични интереси и гледишта.
Не ми треба синче. Сум била и никакво разбирање и бебешко понашање. Оди порасни после влегувај во сериозни врски. Никогаш повеќе не би била.
Сум била со помал 2 години од мене немам предрасуди тоа се наметнати граници. Ако ми се свиѓа не ми е битно колку год има.
Реално не. Од секогаш дури и како тинејџерка ми се допаѓале постари од мене, барем 4-5 години. Врсници или помали не сакам.
Да, Дм е скоро 8 години по млад од мене. Значи стварно никогаш не вели никогаш, пред него имав само еден што беше по мал од мене само 1 год. и беше нај разгаленото нај не созреаното човече на цел свет, и откако раскинавме реков ама никогаш уште еднаш со по мал од мене нема да бидам. Не се важни годините важен е карактерот и искуството во животот. Екс сопругот што ако беше 3 год. по стар од мене ко за ништо не го бидуваше, јас бев и маж и жена во бракот и мајка и татко на детето. Знам дека звучи како клише но навистина годините се само бројка.
Не, ниту па со врсник, пред брзо време се гледав со еден врсник боже мој како со дете да бев буквално. Исклучиво постар и тоа 10тина години.
Бев со помлад и со сигурност ќе кажам дека не би се ставила повторно во таква ситуација. Прво, немаше никакво понашање, манири или почит кога бевме со луѓе. Сами кога бевме беше друга приказната и од таа причина не би никогаш повеќе.
Да.Сум била во врска кај што сме разлика една година дена. Не ми смета воопшто тоа, не ми е срам/глупо бидејќи годините не се години на зрелост.Детето беше паметно како за 20. Мојава генерација се поголеми дечишта од нив