Дали би го изневериле партнерот?

Discussion in 'Врски' started by barby, May 28, 2010.

?

Би го изневериле ли партнерот?

1. Да

221 vote(s)
    19.1%
  2. Не

934 vote(s)
    80.9%
  1. Idonea

Idonea Истакнат член

Само да најдам дечко, одма ќе го изневерам :D :D :D !
    Шала на страна, ама како дојде времево, или ти него ќе го изневериш, или тој тебе, трето нема... :x

2. Lola-M

Lola-M Популарен член

Ако веќе дојде до размислување на оваа тема, тогаш ...има проблем!И тоа голем!
    Со едната нога си веќе во превара!

3. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

никад,
    а и немам баш никаква шанса,не искачам нигде сама
    а и да би имала никад не би му го направила тоа,тоа за мене е подло и најмизерно :tmi:

4. ivana339

ivana339 Истакнат член

Не најискрено со него сум година и пет месеци и до сега никад не сум го изварала а не ни планирам посто ми е многу убаво :)

5. 1-Lady-in-red

1-Lady-in-red Истакнат член

Не :D Зошто да го изневерам кога го сакам,тој ми е доволен имам се со него и тоа изневерување многу ми е глупа работа незнам дали сум малку застарена со мислењето па вака размислувам но за мене е нормално и најприфатливо :) Ако нешто не е во ред со него,ако работите тргнат наопаку ее тогаш е друга приказна,крај на врска и нема да имам план да останам стара мома,едноставно тогаш барам друг,а изневерување никако :angel:

6. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

аман бре.сите светици.зар никогаш не сте посакале некој згоден дечко освен вашиот

Mer4e likes this.
  7. girl-miri

girl-miri Форумски идол

да го изневерам на некој за било што и да е чекам првин он да го направи првиот чекор а потоа знам јас...

8. Mecheto1

Mecheto1 Истакнат член

Исто мислам.
    Па и да не ми е убаво со него,ќе раскинам па после ќе праам што сакам.
    А и никогаш не го споредувам со други,затоа што секој си е посебен на свој начин.
    Никој не заслужил да биде изневерен.
    Никогаш во животот не сум помислила на тоа.

9. cvetce93

cvetce93 Популарен член

НЕ. Го сакам, убаво ми е со него, не гледам причина да го изневерам. Сум размислувала неколку пари дали би била во состојба да го направам тоа и сфатив дека нема шанси. Ако некогаш дојдам до ситуација некој друг повеќе да го засакам или да ми се допаѓа од него, прво ќе му раскинам. Несакам да ме вара, и нема да го варам. Он тоа го знае. :)

10. workaholic91

workaholic91 Активен член

Јас имам варано еднаш и после се осеќав толку крива, морав да му кажам и ко демек ќе пробавме и после тоа ама не идеше. Ама од почетокот не бев толку сериозна околу него и се некако ми беше поважно од него. Ќе му раскинев и пред да го варав ама бев некаде на одмор и толку бев пијана, но не е изговор тоа бидејќи знаев што правам.

Како и да е сега дечкото со кој сеа сум, иако сум имала многу можности и си даваме доста простор еден на друг да бидеме со различни друштва на различни места не сум имала желба да го изварам, бидејќи знам дека со тоа би ризикувала нешто кое не сум спремна да го ризикувам.

11. ilipili

ilipili Популарен член

Категорично НЕ,никогаш не сум помислила,не ни имам намера да го изневерам, доколу некогаш ми се допадне некој друг и ме привлекува повеќе од сегашниот дечко, подобро би му кажала искрено и раскинала,отколку да го изневерам

12. didush

didush Истакнат член

Прво и основно од дома ме имаат воспитувано така и секогаш ми велеа дека ако си со еден биди со него ако сакаш нешто друго оди по друг пат но не мешај баби и жаби.Па така тоа ми се врза во главата и го практикувам до ден денес а така и ќе биде и понатаму.Второ,во врската една од најважните работи е почитувањето,ако ти го почитуваш твојот партнер(не значи тоа дека ако го сакаш) нема да направиш такво нешто. И пред да дадеш одговор на ова прашање запрашај се себеси,дали не би го изневерила затоа што страв ти е дека ќе те открие или дека ќе те гризе совест после тоа или пак дека не сакаш да го направиш тоа и тој ти е доволен?има разлика

13. Tikvi4ka

Tikvi4ka Истакнат член

НЕ !
    Не правам нешто што несакам другите да ми го прават на мене

Unique.chick likes this.
  14. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Не. Секогаш помислувам како ке ми биде на мене тој да ми направи така .Не е работата само да направиш треба и да помислиш како ќе му биде на него.И ако тој човек со кој што си не те привлекува подобро раскини и оди со кој сакаш и што сакаш прави.

15. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Тоа е единственото нешто што никогаш не сум го направила и никогаш нема да го направам! :!:
    Знам да бидам строга кон партнерот, да му се понашам иронично и дебилски на моменти, ама такви работи никако! :) Многу сум против неверство и несакам ниту јас да бидам изневерена. Најглупаво и наподло нешто. Многу малоумна постапка!

16. Sun.shine

Sun.shine Истакнат член

Има голема разлика помеѓу дечко и сопруг... Дечко може да се изневери ама сопругот никако, тоа е грев според мене!

EuRo likes this.
  17. blackstyle

blackstyle Истакнат член

Не!!!
    Никако најубаво ми е со него,го сакам и тој се што барав 8)

18. Adelcheto

Adelcheto Активен член

:!: никогас не сум помислила на тоа го сакам многу :$

19. gingerchild

gingerchild Популарен член

Не.

Не гледам причина зошто. Ако не ме прави среќна и не ми е убаво со него, подобро да му раскинам отколку да правам будала, не само од партнерот, туку и од себе. :?:

AnaKarenina likes this.
  20. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Просто и едноставно.

Имам примери околу мене за девојки кои го трпат неверството на дечковците, само затоа што имаат долга и сериозна врска. Долга може да биде, ама сериозна во ваков случај - не.
    Ниту би изневерила, ниту би трпела неверство. Тоа е нешто кое целосно ја руши довербата и бесцелно е да се продолжи понатаму.

gingerchild likes this.