Само да најдам дечко, одма ќе го изневерам ! Шала на страна, ама како дојде времево, или ти него ќе го изневериш, или тој тебе, трето нема...
Ако веќе дојде до размислување на оваа тема, тогаш ...има проблем!И тоа голем! Со едната нога си веќе во превара!
никад, а и немам баш никаква шанса,не искачам нигде сама а и да би имала никад не би му го направила тоа,тоа за мене е подло и најмизерно
Не најискрено со него сум година и пет месеци и до сега никад не сум го изварала а не ни планирам посто ми е многу убаво
Не Зошто да го изневерам кога го сакам,тој ми е доволен имам се со него и тоа изневерување многу ми е глупа работа незнам дали сум малку застарена со мислењето па вака размислувам но за мене е нормално и најприфатливо Ако нешто не е во ред со него,ако работите тргнат наопаку ее тогаш е друга приказна,крај на врска и нема да имам план да останам стара мома,едноставно тогаш барам друг,а изневерување никако
да го изневерам на некој за било што и да е чекам првин он да го направи првиот чекор а потоа знам јас...
Исто мислам. Па и да не ми е убаво со него,ќе раскинам па после ќе праам што сакам. А и никогаш не го споредувам со други,затоа што секој си е посебен на свој начин. Никој не заслужил да биде изневерен. Никогаш во животот не сум помислила на тоа.
НЕ. Го сакам, убаво ми е со него, не гледам причина да го изневерам. Сум размислувала неколку пари дали би била во состојба да го направам тоа и сфатив дека нема шанси. Ако некогаш дојдам до ситуација некој друг повеќе да го засакам или да ми се допаѓа од него, прво ќе му раскинам. Несакам да ме вара, и нема да го варам. Он тоа го знае.
Јас имам варано еднаш и после се осеќав толку крива, морав да му кажам и ко демек ќе пробавме и после тоа ама не идеше. Ама од почетокот не бев толку сериозна околу него и се некако ми беше поважно од него. Ќе му раскинев и пред да го варав ама бев некаде на одмор и толку бев пијана, но не е изговор тоа бидејќи знаев што правам. Како и да е сега дечкото со кој сеа сум, иако сум имала многу можности и си даваме доста простор еден на друг да бидеме со различни друштва на различни места не сум имала желба да го изварам, бидејќи знам дека со тоа би ризикувала нешто кое не сум спремна да го ризикувам.
Категорично НЕ,никогаш не сум помислила,не ни имам намера да го изневерам, доколу некогаш ми се допадне некој друг и ме привлекува повеќе од сегашниот дечко, подобро би му кажала искрено и раскинала,отколку да го изневерам
Прво и основно од дома ме имаат воспитувано така и секогаш ми велеа дека ако си со еден биди со него ако сакаш нешто друго оди по друг пат но не мешај баби и жаби.Па така тоа ми се врза во главата и го практикувам до ден денес а така и ќе биде и понатаму.Второ,во врската една од најважните работи е почитувањето,ако ти го почитуваш твојот партнер(не значи тоа дека ако го сакаш) нема да направиш такво нешто. И пред да дадеш одговор на ова прашање запрашај се себеси,дали не би го изневерила затоа што страв ти е дека ќе те открие или дека ќе те гризе совест после тоа или пак дека не сакаш да го направиш тоа и тој ти е доволен?има разлика
Не. Секогаш помислувам како ке ми биде на мене тој да ми направи така .Не е работата само да направиш треба и да помислиш како ќе му биде на него.И ако тој човек со кој што си не те привлекува подобро раскини и оди со кој сакаш и што сакаш прави.
Тоа е единственото нешто што никогаш не сум го направила и никогаш нема да го направам! Знам да бидам строга кон партнерот, да му се понашам иронично и дебилски на моменти, ама такви работи никако! Многу сум против неверство и несакам ниту јас да бидам изневерена. Најглупаво и наподло нешто. Многу малоумна постапка!
Има голема разлика помеѓу дечко и сопруг... Дечко може да се изневери ама сопругот никако, тоа е грев според мене!
Не. Не гледам причина зошто. Ако не ме прави среќна и не ми е убаво со него, подобро да му раскинам отколку да правам будала, не само од партнерот, туку и од себе.
Просто и едноставно. Имам примери околу мене за девојки кои го трпат неверството на дечковците, само затоа што имаат долга и сериозна врска. Долга може да биде, ама сериозна во ваков случај - не. Ниту би изневерила, ниту би трпела неверство. Тоа е нешто кое целосно ја руши довербата и бесцелно е да се продолжи понатаму.