Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали би го изневериле партнерот?

Дискусија во 'Врски' започната од barby, 28 мај 2010.

?

Би го изневериле ли партнерот?

1. Да

220 глас(а)
    19,1%
  2. Не

933 глас(а)
    80,9%
  1. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Само да најдам дечко, одма ќе го изневерам :D :D :D !
    Шала на страна, ама како дојде времево, или ти него ќе го изневериш, или тој тебе, трето нема... :x

2. Lola-M

Lola-M Популарен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    536
    Ако веќе дојде до размислување на оваа тема, тогаш ...има проблем!И тоа голем!
    Со едната нога си веќе во превара!

3. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    никад,
    а и немам баш никаква шанса,не искачам нигде сама
    а и да би имала никад не би му го направила тоа,тоа за мене е подло и најмизерно :tmi:

4. ivana339

ivana339 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    Не најискрено со него сум година и пет месеци и до сега никад не сум го изварала а не ни планирам посто ми е многу убаво :)

5. 1-Lady-in-red

1-Lady-in-red Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    44
    Не :D Зошто да го изневерам кога го сакам,тој ми е доволен имам се со него и тоа изневерување многу ми е глупа работа незнам дали сум малку застарена со мислењето па вака размислувам но за мене е нормално и најприфатливо :) Ако нешто не е во ред со него,ако работите тргнат наопаку ее тогаш е друга приказна,крај на врска и нема да имам план да останам стара мома,едноставно тогаш барам друг,а изневерување никако :angel:

6. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.784
    Допаѓања:
    6.602
    аман бре.сите светици.зар никогаш не сте посакале некој згоден дечко освен вашиот

На Mer4e му/ѝ се допаѓа ова.
  7. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    да го изневерам на некој за било што и да е чекам првин он да го направи првиот чекор а потоа знам јас...

8. Mecheto1

Mecheto1 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    52
    Исто мислам.
    Па и да не ми е убаво со него,ќе раскинам па после ќе праам што сакам.
    А и никогаш не го споредувам со други,затоа што секој си е посебен на свој начин.
    Никој не заслужил да биде изневерен.
    Никогаш во животот не сум помислила на тоа.

9. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    НЕ. Го сакам, убаво ми е со него, не гледам причина да го изневерам. Сум размислувала неколку пари дали би била во состојба да го направам тоа и сфатив дека нема шанси. Ако некогаш дојдам до ситуација некој друг повеќе да го засакам или да ми се допаѓа од него, прво ќе му раскинам. Несакам да ме вара, и нема да го варам. Он тоа го знае. :)

10. workaholic91

workaholic91 Активен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    Јас имам варано еднаш и после се осеќав толку крива, морав да му кажам и ко демек ќе пробавме и после тоа ама не идеше. Ама од почетокот не бев толку сериозна околу него и се некако ми беше поважно од него. Ќе му раскинев и пред да го варав ама бев некаде на одмор и толку бев пијана, но не е изговор тоа бидејќи знаев што правам.

Како и да е сега дечкото со кој сеа сум, иако сум имала многу можности и си даваме доста простор еден на друг да бидеме со различни друштва на различни места не сум имала желба да го изварам, бидејќи знам дека со тоа би ризикувала нешто кое не сум спремна да го ризикувам.

11. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Категорично НЕ,никогаш не сум помислила,не ни имам намера да го изневерам, доколу некогаш ми се допадне некој друг и ме привлекува повеќе од сегашниот дечко, подобро би му кажала искрено и раскинала,отколку да го изневерам

12. didush

didush Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    294
    Прво и основно од дома ме имаат воспитувано така и секогаш ми велеа дека ако си со еден биди со него ако сакаш нешто друго оди по друг пат но не мешај баби и жаби.Па така тоа ми се врза во главата и го практикувам до ден денес а така и ќе биде и понатаму.Второ,во врската една од најважните работи е почитувањето,ако ти го почитуваш твојот партнер(не значи тоа дека ако го сакаш) нема да направиш такво нешто. И пред да дадеш одговор на ова прашање запрашај се себеси,дали не би го изневерила затоа што страв ти е дека ќе те открие или дека ќе те гризе совест после тоа или пак дека не сакаш да го направиш тоа и тој ти е доволен?има разлика

13. Tikvi4ka

Tikvi4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    938
    Допаѓања:
    451
    НЕ !
    Не правам нешто што несакам другите да ми го прават на мене

На Unique.chick му/ѝ се допаѓа ова.
  14. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Не. Секогаш помислувам како ке ми биде на мене тој да ми направи така .Не е работата само да направиш треба и да помислиш како ќе му биде на него.И ако тој човек со кој што си не те привлекува подобро раскини и оди со кој сакаш и што сакаш прави.

15. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Тоа е единственото нешто што никогаш не сум го направила и никогаш нема да го направам! :!:
    Знам да бидам строга кон партнерот, да му се понашам иронично и дебилски на моменти, ама такви работи никако! :) Многу сум против неверство и несакам ниту јас да бидам изневерена. Најглупаво и наподло нешто. Многу малоумна постапка!

16. Sun.shine

Sun.shine Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    116
    Има голема разлика помеѓу дечко и сопруг... Дечко може да се изневери ама сопругот никако, тоа е грев според мене!

На EuRo му/ѝ се допаѓа ова.
  17. blackstyle

blackstyle Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    61
    Не!!!
    Никако најубаво ми е со него,го сакам и тој се што барав 8)

18. Adelcheto

Adelcheto Активен член

Се зачлени на:
    23 мај 2012
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    3
    :!: никогас не сум помислила на тоа го сакам многу :$

19. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Не.

Не гледам причина зошто. Ако не ме прави среќна и не ми е убаво со него, подобро да му раскинам отколку да правам будала, не само од партнерот, туку и од себе. :?:

На AnaKarenina му/ѝ се допаѓа ова.
  20. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Просто и едноставно.

Имам примери околу мене за девојки кои го трпат неверството на дечковците, само затоа што имаат долга и сериозна врска. Долга може да биде, ама сериозна во ваков случај - не.
    Ниту би изневерила, ниту би трпела неверство. Тоа е нешто кое целосно ја руши довербата и бесцелно е да се продолжи понатаму.

На gingerchild му/ѝ се допаѓа ова.