Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали би го изневериле партнерот?

Дискусија во 'Врски' започната од barby, 28 мај 2010.

?

Би го изневериле ли партнерот?

1. Да

220 глас(а)
    19,1%
  2. Не

933 глас(а)
    80,9%
  1. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Не. Попрво би раскинала, доколку сакам да одам со некој друг. :)

2. lattie

lattie Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    204
    Никогаш не би направила нешто такво го сметам за многу ниска работа тоа не би сакала најпрвин јас да се понизам а потоа и дечкото\сопругот.

3. leilla

leilla Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    146
    Не. И јас прво би му раскинала а потоа би пошла со друг од проста причина што не сакам тој другиот да си крева цена како тоа сум го изневерила дечкото со него. :)

4. Blair15

Blair15 Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    12
    Не, никогаш премногу го сакам, а знам и дека тој мене не би ме изневерил =)

5. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Не. Дури и кога би ме изневерил не би вратила на тој начин. Во секој случај со неверството би се посрамила сама себе, а потоа и него. Тоа би било само дефинирање на мој слаб карактер.

6. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    не никогаш....
    ниту би простила ако он ме изневери

7. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Никогаш не би го изневерила а мислам дека и он мене , а доколку се деси тоа да ме изневери не би му вратила само би го оставила мислам дека тоа ќе му биде доволна казна.

8. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.273
    Кратко и јасно - НЕ!

Нема оправдување за неверство од било која причина и никогаш не би простила неверство. Ако не си среќен со некого зошто да ги комплицираш работите и дополнително да повредуваш нечии чувства? Особено чувства на човек, кој најверојатно доколку сте во врска е вљубен во тебе? :!:
    Ако не сте среќни едноставно заминете си! |(

9. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Не! Никако!
    Не би имало никаква причина ако љубовта помегу нас би била вистинска и ако сме доволни еден на друг. А доколку тоа не е така тогаш би му раскинала па потоа ке дозволам некој друг да влезе во мојот живот! Нејкам од никого да правам будала а ни мене да ме прават, не би го дозволила тоа!
    Една од најистакнатите карактеристики кај мене е верноста без разлика за каква врска се работи!

10. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    180
    НЕ !!! се штоо сакам и се што ми треба го имам со мојот партнер ..не би го менувала за ништо..дури не ни погледнувам други машки..едноставно не ме интересираат.презадоволна сум со мојот избор. поздрав милички

11. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    си знае и он кажано му е хахаххах

се додека сум зајлубена во него нека си спие мирно нема шанси да го изневерам затоа нека се труди стално да сум залјубена во него нека гледа да не утне

12. JustBeYou

JustBeYou Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    490
    НЕ ... Безразлика кој е, а посебно ако е сегашниот партнер ...

Доколку би се нашла во таква ситуација би му раскинала мизерно со една порака па би го изневерила ... нО СВЕСНА СУМ ДЕКА ТОА НЕМА НИКОГАШ ДА СЕ СЛУЧИ :)

13. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    429
    НЕ! Го сакам, и не ми треба никој друг. Со него имам се што ми е потребно ;)

14. Beba20

Beba20 Активен член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    7
    hmmm...se dodeka partnerot ti dava dovolno vnimanie i ljubov i se dodeka ne te zapostavuva nemas nikakva potreba od drug ama ako pocne premnogu da zapostavuva ...moe mislenje deka ako ima predolgo zapostavuvanje od strana na partnerot deka zenata vo nekoj slab moment ke posegne po drug maz sepak sekoj saka vnimanie i ljubov :)

На Sherryl му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Sherryl

Sherryl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2012
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    147
    не, никогаш... не дека ги осудивам оние што изневеруваат секој си има свои причини....
    но јас не би изневерила поради некои мои лични рпинципи, јас никогаш не би се помирила партнерот да го делам со друга, и токму поради тоа не го правам она што не сакам да ми го порават......

16. Greeen

Greeen Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    728
    Допаѓања:
    568
    Не и не знам која причина треба да ја имам за да го направам тоа.
    Што и да се случи ако не го сакам ќе заврши се и толку.
    Во никој случај не го оправдувам тоа.Никој не сака да биде будала пред другите.

17. kettygirl

kettygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    244
    НЕ ЗАТОА ШТО ЗНАМ КАКО Е ДА СИ ИЗНЕВЕРЕН И ТОА Е НАЈЛОШОТО ШТО МОЖЕ ДА МУ СЕ СЛИЧИ НЕКОМУ

18. kikiritka89

kikiritka89 Активен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    10
    Никако тоа според мене е најдолното нешто што може да го направи една девојка. Зошто да го изневерувам па ако сакам да одам со некој друг фино лепо ќе му раскинам и ќе одам со кој сакам. Мислам нема смисла и не е фер спрема дечкото.

19. Kajafeminka

Kajafeminka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    26
    Ллелееее значи само јас сум безобразна кучка.Али дефинитивноп нешто ке да е до мене.Дечко ми го изневерувам веќе активно 2 години со еден ист тип иако го сакам и ми значи и неможам без него сега е на пат два месеци и буквално ги бројам деновите да се врати.Се имам обидено да му раскинам да не мислам на него со тој другиот се гледам али пак ми недостига дечко ми а ако не се гледам со другиов и тој ми недостига,а најстрашно од се мн се слични на изглед али со карактер ептен различни :P

20. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.204
    Допаѓања:
    10.111
    Нечесно од твоја страна, јас верувам во карма што им правиш на луѓето тоа ти се враќа порано или подоцна. Немој после да плачеш кога тебе ќе те снајде.