Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали би го изневериле партнерот?

Дискусија во 'Врски' започната од barby, 28 мај 2010.

?

Би го изневериле ли партнерот?

1. Да

220 глас(а)
    19,1%
  2. Не

933 глас(а)
    80,9%
  1. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    За мене изневерувањето е многу низок чин! Не сум најдобра и нај нај, го имам направено тоа! но затоа толку многу сум се изгорила и толку многу сум се каела што дури се мразев самата себеси. и од тогаш па натаму никогаш не ја повторив истата грешка..
    и да, не сакам да го правам тоа што не сакам да ми го прават на мене..
    во моментот кога мислам дека не сакам да бидам со личноста со која сум ке седнам и ке направам муабет. можеби ке ми треба подолг период додека се одлучам, зависи од врската, но нема никогаш да изневерам..

2. dushiche

dushiche Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    826
    Допаѓања:
    602
    Не се изневерува личност која се сака. А кога не се сака подобро е да се раскине врска одколку да се изневери.
    Јас никогаш не би изневерила, ако ми се допаѓа друг можам лесно да кажам ЧАО ПРИЈАТНО и после како секоја сингл девојка ќе се впустам во авантури.

Изневеруваат само кукавици, па чекаат да бидат фатени и тогаш да се стави крај.

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  3. zWaTuShKo

zWaTuShKo Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2012
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    10
    Никогаш !

4. S.N.E.G.U.L.K.A

S.N.E.G.U.L.K.A Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2013
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    49
    Кратко и јасно НЕ ! НИКОГАШ !
    Зашто некој кој ти е се во животот,го сакаш,градите се заедно и ти за една вечер се тоа да го сјебеш и да го направиш будала ?
    Изневерувањето е премногу недостоинствен потег,дури би рекла дека е потег на кукавица,ако има човек проблем или недостиг во врската може да го реши поинаку и да остане човек со образ.

5. snezan4e

snezan4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2010
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.202
    Искрено да ви кажам,како мм ме запоставува сек..ално,не му ни текнува,почнав да размислувам за такви работи,но од некакви морални причини неможам.Ако продолжи вака,а мене ми удрат хормоните,па и се создаде ситуација,незнам тогаш дали би подлегнала на искушението.Инаку да е се во ред не ни помислувам на такви работи. :worried:

6. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.314
    Допаѓања:
    17.864
    НИКОГАШ!!! НИКОГАШ!!! НИКОГАШ!!! :x и сопруг кога ќе ми стане, знам дека никогаш нема да го направам тоа затоа што тој ми е се,мојата прва љубов и со него ги доживеав најубавите работи што можат да и се случат на една девојка и знам дека допрва ќе идат уште поубави моменти со него! толку :!:
    кога ја видов темава се зачудив :!: ваква останав :o :x

7. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Нешто не е во ред со статистиката. Верувајте ми на збор 20% наспрема 80% нема везе со реалноста. Тие што прават, за тоа и не се фалат. :x Ви признала некогаш другарка дека го вара мажот? Нема шанси. Абе жива ја фаќам другарка ми и во очи ме гледа и вика нема везе. :| Каење? Грижа на совест? Ни ронка.
    Знам типови што се фалат, но обично и тие (машките) што стварно прават, не зборат.

8. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    216

така е апсолутно се сложувам со тебе-а за мене не би го изневерила се додека е оваков каков што е така да немам причина!!

9. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408

А добро сте разговарале за тоа? Сепак си му сопруга кажи му дека ти смета тоа.

10. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Ах ние женски колку сме наивни, добри воедно и глупави :devil: И јас не би сакала да дојде до таа ситуација,НО камо и мажите да размислуваа вака.. п.с не велам дека се сите машки исти, но поголем дел имаат изневерено а уште поголем дел од жените незнаат за тоа...

11. snezan4e

snezan4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2010
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.202
    Да ljubam,кога ќе разговараме неколку дена ќе биде ок,па после пак исто.Неможам нон-стоп тоа да зборам,веќе многу пати сум му укажала на тоа.Ми ја уништува самодовербата како жена,се фрустрирам и сум многу многу тажна ;( .

12. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Чекај,ти тоа озбилно?
    Петнаесет години имаш.
    Зошто да не?!
    Па за почеток затоа што го сакаш дечко ти и не сакаш во никој случај да го повредиш.
    Зошто сте инаку во врска? Трофеј ти е?
    Ако не се развила емоции за него зошто сте во врска?
    Никогаш нема да ми биде јасна мојата генерација со ова!
    "Па се фанаме бееееее,убав ми е ногу ама не го сакам! " :|
    И ако веќе толку не сакаш да бидете во врска,кажи му во лице без маски а не да му се фрлиш на првиот дечко се со цел да го повредиш....

На Mishela, dushiche, blueeparadise и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    ^ Каде ли го најде мислењево и на кои дроги сум била ? :^)

Немам поима зашто сум го пишала ова, али дефинитивно не размислувам вака.
    Имам дечко сега, и на крај памет нема да ми текне да го изневерам. Најлошо нешто, сега.
    Подобро ќе му се скарам, па со друг, него ли вака.

Инаку, морам да признаам, многу ми е мило што досега не сум паднала во искушение и не сум го направила тоа.
    :!:

I wanna kill myself.

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  14. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Во никој случај не би го изневерила дечко ми , а за сопругот кога ќе го имам не би ми ни паднало на памет па ако веќе сум се омажила за него зошто да го изневерувам.

15. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Пред да бидеме во врска, имав за себе мислење како девојче со немирен дух и неспособно да се смири со еден (иако искуството не го говореше тоа), но откако сме заедно, не сум помислила дека имам потреба за друг.
    Порано му се смеев кога ми велеше - Што ќе ми е друга кога со тебе имам се` ?!, мислев е некој машки трик, но сфатив дека има вистина во тоа.
    Ниту еден не би можел да ми понуди поголема стабилност, да пронајдам поголема добрина и смиреност во него, ниеден нема повеќе да ме инспирира, ниту да ми биде толку добар пријател и партнер со кој можам да споделам се`. А најмалку, да ми предизвика чувства само со допир на дланките.

На zarah, Lepaaa, Chocolate.me и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Кажав и во друга тема, што и да се случи јас не би изневерила. Едноставно не сум таков тип. Попрво би раскинала, па би барала друг. Еве, толку време сум во врска, што се не се случи, имавме и проблеми, караници, недоразбирања и тоа така поголемки, а јас не паднав во искушение да го изневерам. Сметам дека за тоа не сум способна, психички и физички. Некаде прочитав дека мажите изневеруваат заради секс, а жените од љубов. Па вие видете :lol: :lol:

17. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.498
    Допаѓања:
    3.972
    Дефиниитвно не !
    Попрво би му раскинала одколку да го изварам... јасна е ситуацијата ако веќе ми се свиѓа друг и сакам да се мувам со него значи дека не ми стало повеќе до тој што е до мене :)

18. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Не би можела да заспијам од грижа на совест, барем така мислам, до сега не сум изневерила, немам ни намера. Немам причина, ниту потреба од друг за да го сторам тоа.

19. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Не, никогаш. Се што ми треба имам со него, што мајка барам кај друг? :)

20. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.770
    Не. Се додека имам чувства кон него ќе бидам само со него. Во оној момент кога ќе сфатам дека веќе нема чувства помеѓу нас и неможеме повеќе да бидеме заедно, тогаш секој по свој пат. Јас со друг тој со друга.