Хахаха они би ги изневериле мажите дека овие се говеда. Не заебавајте, кажете си дека би изневериле дека сакате малку промена, сакате забава, адреналин... и омиленото јадење ќе ти здосади ако го јадеш секој ден. Јас би, од забава и секс. Од потреба за нешто ново. Но би останало само на секс.
" Вистинска шанса не се пропушта. " Мотото на младечкиот сон. Се зависи каков критериум имаш и зависи дали ќе ти биде угодно после. Лично јас немам потреба да одам со други девојки додека имам една што ми ги исполнува критериумите и среќни сме заедно. Ако она иде со друг и дознаам : I will crush her. Љубов како "Принцот на белиот Коњ" не постои. Се е тоа игра на хемија и физика. Љубовта е кул. Во секој случај не треба да се изневерува.... посебно не во брак, каде што имаат официјален завет. Кога некоја те напиња така јако БЕГАШ !!!!! Курве буљу дају, ал' ја кару не дам.
Ако имаш желба слободно изневерувај, јас немам. Поправо би се развела отколку да се понижувам себе си и човекот со кој што до вчера сум делела сѐ.
Дефинитивно не. Зашто да расипувам? Не ни помислувам. Се плашев дека ќе ме изневери, дека ја сака бившата, но сомнежот исчезна
НЕ ! НИКОГАШ ! Која е поентата на изневерувањето ? Ако не ви е убаво со партнерот едноставно раскинете, нема потреба за лаги и манипулации.
Македонијо со ваков народ немаш потреба да се замараш за својата иднина. Швалерај нема,нема тајни,нема незадоволни во бракот од својот партнер,нема авантури за една вечер некаде скриени од него за век и навек никој да не дознае...само цвеќиња има кои цветаат
Не би го изневерила, а пред да се фатиме, се мувавме некој период.Бев искочена со другарки и пиевме и за малце ќе се смував со друг и многу ми е криво што сум помислила на такво нешто а сепак се сакавме со сегашниот дечко.
da,dokazano za zal .momentot u zivot so ke donese nisto ne moze da e sigurno na ovoj svet.partnerot bese sonil za neverstvoto cc toa bese uste pocudno
Kaj ogromen procent I kaj zenite I kaj mazite postoi zelba za promena I spodeluvanje na iskustva vo seksot. To a go kazuvam od licno iskustvo.
Доколку сум во врска за која сметам дека нема иднина, и за која би ставила крај, ако би се укажала друга добра прилика во таквата ситуација тогаш би веројатно. Но доколку планирам иднина со некого, доколку ми е битна таа личност и се сакаме и се, тогаш не би, дефинитивно.