Доколку го сакам и функционира се како што треба секако дека нема шанси.Но ако имам работа со љубоморен кој ме контролира,или некој кој ме понижува,за инат ќе го изневерам и баш мерак ќе ми биде.Инаку,некој кој е фер кон мене,макар и да не го сакам,подобро ќе му раскинам отколку да го изневерам
Ќе му биде проблем сигурно. Општеството не научи на моногамна љубов и себично ,,партнерско чување", пропратено завист и љубомора.
Обожавам да читам мислења у вакви теми кај шо треба да дое до израз индивидуалното, по можност и искрено размислување. Бек он д топик, не знам дали би изневерила. Ни да ни не. Има многу параметри кои треба да се запазат за една посебно долга врска да опстане. Некогаш голем дел од параметриве се запазени, а некои не постојат, у таков случај можда и би. Не знам. Не сум за неверство како опција никогаш, но ако размислуваме чисто за секс, како потреба, без емоции, кој нема да е репетитивен, можеби. Али да пишам не, никогаш, апсолутно ми е сулудо. Свашта носи животот…
Мислам дека можам да гарантирам дека не би изневерила. Чим најголемите шупаци со кои сум била у врска не ги имам изневерено..
Ako on na mene mi kaze mos, mos ke mi bide mala slatka tajna hahahaha, ne se zezam, ne znam kako bi reagirala, treba da mi se sluce za da razmislam vo toa mozokot sto kako kade