NE ZNAM HAHAHAHA koga ke mi se sluci licno na tebe ke ti pisam i ke te izvestam, dogovoreno li e? Hahahahahahhaahhaha
Ne nikvasss!! 111- Рече слафица и го изневери муж и по 10 пут и отиде во црква да запали свеќа да и се опрости греот
Не. Ако видам дека веќе не може да се спаси врската, ставам крај. По природа не знам да глумам и да лажам и ме јаде грижа на совест ако играм зад грб некому.
Немој, скап е.. Поарно изврти три пати околу црква и кажувај ја оче наш.. Нели нематеријалното е поарно
Јас би го изневерила моментално сум мажена и тоа 1 месец мажена од него не добивам никаков фит бег не ме ни гледа како жена како и да се облечам или дотерам или нешто посебно да му зготвам за него нему му е се исто не излегува со мене на кафе или во ресторан или некаква друга активност заедничка не ништо ...како би го изневерила да ми се падне некој по моја мерка и тоа ич не би ми било криво
Боље збори со него што ти смета да смени некои работи, него ли да му правиш работи зад грб. Боље разведи се па прави што сакаш додека не го најдеш "вистинскиот".
Кажано и зборно е 100 пати и клипови за врска му имам праќано како функционира и за брак испратено дека треба блискост подршка гушкање и тој 1 саат и нормален и толку на компјутер седи само и ми вика оставиме да се смирам затоа играам...а јас сум тука може со мене да прави нешто интресно