На почетокот беше супер интресно возбудливо после се зедовме и тој се смени не е заинтересиран за ништо заедничка активност ...секој својата работа си ја гледа како веге без блискот без ништо
Оди некаде, некој период. Речи му за то време да размисли дали сака да биде женет само на хартија, или и во реалност. Ако не се труди, немој ни ти. Фала-пријатно.
Не. Инаку мене најјаки на вакви теми ми се овие што ќе ти речат - никогаш не знаеш. Дали ќе ме изневери? Точно, не знам. Ама дали ќе изневерам? Е тука знам. Еве стварно не знам какво е тоа accidentally неверство? Се сопна од камен и му падна врз другарот случајно?
Не. Запознав личност што си го изнерверува дечкото запознавајќи други зафатени момци со тоа што им кажува дека ќе им прави ручек по дома.
Таа сама си е крива, демек дечко и знае се и ја правда а уствари благе везе нема. Не би да навлегувам.
Епа вајд не можам да правдам некого,колку што е она виновна толку се и тие. И не е само ручекот многу повеќе е,ама не сакам да навлегувам. И женски изневеруваат и се прават наудрени. Жалам што е така ама не можам да помогнам.
Не би, зашто ако одлучам да го изневерам тоа значи дека јас не сум среќна покрај него. Оние што изневеруваат најчесто и се гордеат со тоа, успеале зад грб да боцнат нешто плус. А не сфаќаат дека кога би биле со вистинската личност за нив, би биле исполнети на секое поле и не би чувствувале таква потреба. Така да прељубници за мене се лузери, а не мангупи.