Секако дека не. Тие што планираат да изневерат подобро нека си бидат слободни па нека прават што сакаат а не да изневеруваат и да повредуваат нечии чувства.
Никогаш. Сум бил изневерен, а не знам со шо сум заслужил ама ете, остава голема трага и извесен период че бидиш скршен ама никогаш не ми дошло јас да напрам такво нешто.. Самиот нема да си простам на себе си. Отсекогаш се сметам за внимателен и грижлив човек така да... ова категорично НЕ.
Не. Најпрво поради себе, второ поради тоа што го сакам и почитувам. Никогаш нема да си дозволам да бидам лесна личност и нестабилна што би седела на две столчиња истовремено.
Ne ako go storam toa mislam deka seta hemija ke iscezne, se ke snema pak,ke gi snema boite,zvucite,mirot,ubavite i nezni noti na ljubov,cuvstva,peperutki,recisi nestvarna ubavina i se ke stane sivo i tazno osameno,nepodnoslivo kako li ke i kazam deka ja sakam kako ke ja poglednam,makar i nikogas da ne go doznae toa seedno,ne nikogas
Ne..nitu sum nitu pak ke izneveram.Ako ima problem ke sednam i ke razgovaram.Ama ednostavno,ako nesto ne odi ke raskinam i kraj.