Ако се случи, значи дека едноставно дошло време за адиос и па-па со дечкото ... и најверојатно му било кажено директно и индиректно и на сите можни начини . Ако не го разбрал ...ќе разбере. Ама ... нема да е крај на се, ако отидам во мисли ти ќе останеш ... или не барај ме или како и да беше песната Во секој случај, до сега го немам направено никому па да се надеваме нема никој да си го побара со боринче затоа што не би јас не
Строго НЕ ! Ни во фантазија не го изневерувам, ретко и гледам по други, не пак неверство.. Си го сакам само него!
Не гледам причина зашто би го изневерила партнерот... Со него сум зашто го сакам и прекрасно ми е со него, а доколку осетам дека повеќе не ги имам истите чувства, едноставно ќе прекинам и секој по свој пат. Изневерувањето е предавство, а јас не сум предавник!
Една грешка не се повторува пак Колку и некој да ми се свиѓа или да го меркам, тоа е само онака, јас би рекла за забава, дружба, ама нешто повеќе, неверство...НЕ!!!
Сега моментално немам дечко, но би го изневерила ако тој ме има изневерено. Тоа ми е вак од искуство бидејки еднас простив неверство па сега за нареден пат не дај боже да ми се случи ама ако да , јас би
у задњо време добивам желба да го изневерам ...не дека не го сакам го сакам и он е најдобар, горда сум што сум нашла таков какко него, ама некако 3 годинии и више, сакам нешто новоо
не ! искрено не би сакала да си ја жртвувам врската која досега сум ја градела заедно со него за едно лапање до друга особа,зошто да го направам тоа кога со него имам се што некогаш сум немала,и искрено многу ми е грдо кога ќе слушнам дека некое девојче го изневерила дечко и
Го изневерив веке еднаш, бидејки се чувствував запоставена и колку беше моја толку беше и негова вина. Но одтогаш е сменет 200 % на подобро и не ми се мотат веке низ глава такви идеи. Секако дека како и секој друг пари се караме некогаш за глупости, буквално за глупости но секогаш се смируваме. Убедена сум дека нема да ми врати за изневерата бидејки сака навистина да успееме и плус ми покажува од ден на ден се повеке дека ме сака и дека му значам. Не би планирал одмор со мене не би шетал секаде со мене, не би ме гушкал во јавност ако не му значев нели? И не би правел планови за нашата свадба кога ке дојде време ако не ме сака. Јас така си мислам и си се тешам сепак времето ке покаже се. Битно засега ми е многу убаво... најубаво Спојлер последниот пат кога бевме на свадба на една моја другарка, ми рече дека на НАШАТА свадба ке свиреле Ленче и Горан Кукич бидејки биле најдобри. Кога кажа НАШАТА свадба мислам дека ми навирија солзи од многу срека што всушност ме планира во неговата иднина.
кратко и јасно не. постојано бо ме мачело тоа што го имама направено и на крај ке признаам и ке се разделиме. многу мие ниско да изневерам личност што ме сака и цени. едноставно би кажала крај и да правам што сакам али дури сум во врска неверство НЕ
НЕ би изневерила и овој одговор го давам за прв пат во животот. Моите најблиски ме знаат како девојка што секогаш изневерува ако се укаже добра шанса ама сегашниов не знам зошто не би го изневерила. Мислам оти после ке ме гризе совеста многу, а и за прв пат во животот други машки и не ме интересираат со него ми е убаво и дружењето, и љубовта и сексот.
Не би го изневерила дечко ми, премногу го сакам и премногу ми е убаво со него и не би го ризикувала тоа само за една вечер помината со никој ни малку битен.
не не не не.... не... НЕ!!!!!! ни у сон ни у лудило НИКОГАС едноставно ПРЕТЕРАНо го сакам и никад нема такво несто да се слуци
Никогаш не би изневерила, несакам ни мене некој да ме изневерува. Зашто да изневерувам кога со еден партнер можам да имам се?!
НЕ го правам она што не сакам да ми го направат мене. Одам според таа теза, а и таква личност сум, не можам ништо да сокријам секогаш и за најмала ситница се издавам. Сигурна сум и дека ќе имам голема грижа на совест. Ако не ми е убаво веќе со него или ми се свиѓа друг, тогаш би му раскинала, а не би правела ништо зад негов грб. А ги подржувам они кои за освета го прават ова,така и ја би направила