Првиот партнер ми беше еден на милион а можеби и на повеќе. Сродна душа , најдобар другар буквално бев свое јас со него и тој со мене. Што се случи е индиска серија затоа нема да раскажувам , а и пре комплицирано е. Кој би разбрал незнам. Но сега со маж ми, ако некој ме праша дали би ги заменила сепак ќе речам не. Премн сум приврзана и емотивно и физички и сакам мм засекогаш да биде во мојот живот.
Да. Всушност зошто да не? Не можам да гледам во иднината што ќе биде, но ако врската ми е одлична и понатаму и сум среќна со него како што сум сега секако дека ќе си останам со првиот партнер, воопшто не ми пречи тоа.
Зависи кој бил и каков бил,а чим е бивш, значи не чинел. Ако вредел, ќе останел прв и последен нели ..
Мислам дека прашањето не е дали би биле со првиот конкретно што вас ви бил партнер него општо дали би останале со првиот дечко ако хипотетички све се погоди кај него. Нејсе... Не ми треба да "експериментирам" за да знам каква врска ми годи. А ако пробам со повеќе, ама првиот испадне бил најдобар, како да се вратам после?
Нее никакоо. Кога бевме во врска со првиот дечко сакав да сме засекогаш заедно , ама потоа еволуирав. Дали би го поминале животот со првиот партнер? Не, не би сакала да имам само еден партнер за цел живот, затоа што тоа не ми е реално, ептен филмски ми изгледа. Кога би имала партнер иако не е првиот, самата помисла дека треба да бидам со тој еден за цел живот ми е ужасна . Што се предности и слабости на тоа? Предности и слабости, не знам, не сум размислувала за тоа. Дали би се осудиле на таков животен акт, без да пробате со друг/а? Не, секако дека би пробала со друг, се додека не ја најдам личноста што е за мене, не планирам да бидам со првиот што ќе ми се појави на патот, пребирлива сум многу кога станува збор за партнер.
Мојата прва партнерка почина пред два месеци. Имаше само 29 години и беше среќно мажена. Ќе се сеќавам на убавото време со неа ...
Не сум против, ако е нормален и океј човек со кој се согласуваш. За жал многу често не е така затоа што машките до 18-19 години кои ваљда ќе ти се прв дечко се многу глупи.
Не! Ни тогаш немав желба а камоли сега. Немам желби за љубов со бивши. Секогаш стоев и се држев до тоа,, не почнувај врска додека имаш чувства за друг. "Моите чувства најчесто исчезнуваа додека бев во врска или кратко после разделбата. Единствено кој сум сакала да имам покрај себе во брак е маж ми.