Da znaes samo kolku gresis ... ovoj covek se ozenil so zenata koja ja sakal, si rodile detence. Deteto umira po sto nivniot brak se raspagja. Zenata se razboluva od rak i taa umira. Kianu Rivs e edinstveniot akter so milionski zarabotki koj ogromen del od zarabotkata ja dava vo dobrotvorni celi i ne se seta so armani odela. Mnogu mu fali na Kinau Rivs, covek nikogas da ne oseti takva bolka najdobro. Bolkata pravi dusa od lugje po se izgleda,
Се согласувам со тебе, тоа за вечноста на Киану е повеќе интернет шега поради негова неверојатна сличност со луѓе од минатото. Инаку баш за него прочитав статија на Точка пред да се логирам на фемина така што позната ми е неговата животна сторија, башка и колку филмови имам изгледано со него. Тој човек поминал низ сито и решето во животот, ептен приземен актер и тип е. Животните настани сигурно оставиле длабока трага врз него и како резултат на нив е човек во права смисла на зборот. Така @Outlook на иста бранова должина сме немај гајле.
Da. Ne e vazno dali sum mlada ili postara ke si najdam zanimacija i ke mi bide super. Daj boze da ima toa prva na red ke se naredam.
Вечен живот , вечна младост ? Да но доколку се родам таака одново за поинаку да го почнам животот без моите сегашни спомени .