Да со моите досегашни партнери на 2-ца им имам предложено прва за секс а другите двајца на мене....не е ништо срамно сепак тоа си е потреба ко машкото си бара и си сака така е и кај женското
Па за првиот пат јас бев иницијатор , ми се брзаше Зашто да не, нема тука срам, ако си во врска со некој треба да бидеш слободна да кажеш што сакаш , како за се ,така и за сексот. Нема ништо лошо...
Па сега сум поотворена и поопуштена за разлика од тоа што бев во некои претходни врски, тогаш сигурно дека не би предложила прва но сега да.
Вие девојки се дур чекате како пепелашки од бајките машките секогаш и за секоја работа да ве прашуваат, да ве молат, да ви бараат ќе си останете со статус каков и што имате во моментот. Побогу, секој маж би сакал жена што знае да искаже што навистина сака, што и годи.. да знае да разговара, да се искаже и да има изграден цврст карактер. Вие пак молчете си и мислите си дека некој ќе дојде да ви ги исполнува вашите замисли и желби.
Па не му предложив баш со зборови, него си презедов иницијатива. Why not, ко него да не му се сакаше демек, втората партија и онака ја предложи он.
му се јавувам и му кажувам ми требаш и готово... и тој доаѓа со брзина на светлината или му кажувам со посебен поглед...
До сега кај мене никогаш не се десило некој да предложи секс... Тоа едноставно се случува. Кога доаѓа тој нагон едноставно се префрлаш во наредна соба и... Уште не ми е јасно како барате.. А сум предизвикала мн пати.. Е сеаа тоа ако се смета за барање, барам
Toa samoto se slucuva. A tie so bukvalno verbalno baraat....sta reci.. ima mnogu takvi maski "osetlivi prefineti" seljacista. Inace se "predlozuva" indirektno so napaganje, so baknezi itd, ama toa koga veke se osekja deka vrie megju dvajcata vas. Prakticno samo se slucuva.
По правило на природата женските први бараат.По правило на денешницава парите. Се сложувам дека тоа само ќе си дојде.
Не предложувам..Од кај да знам дека нема да излезе дека е како Саше наш па да ми го извади низ нос тоа