Секако дека би сакала да знам несакам да живеам во лага, несакам личноста што ја сакам да верувам дека ме сака (кога не е така)
Тоа е тоа одговорот на твојата тема, а богами и влијанието од Америка го донесе тука. И ти уствари дојде на женски форум да кажеш "еј јас ја изневерив девојками". И очекуваше аплауз, да биде уште полошо пријателката те заведува, а ти уште немаш исти сфаќања за љубовта со девојка ти? Хмм...и за 24 е во ред да се однесуваш незрело, во овој случај си кукавица.
Апсолутно! За потоа да му го извадам низ нос Ако сака да оди со друга нека оди слободно ама претходно нека ја расчисти работата со мене.
Не сакам да знам, оти и онака голем дел од животот е една голема лага, веруваме во работи во кои мислиме дека се вистина а реалноста е можеби сосема понаква.
Јас би сакала да дознаам ,а и некако не ми бегаат тие работи се што требало ми дошло самото до очи и уши ,иначе се согласувам дека е животот една голема лага и не е се како што изгледа ,толку многу лажни луѓе,лажни зборови,лажни надежи, ама тоа е тоа ,се навикнуваш...
Помалку би ме повредило кога врската би завршила без да знам.Едноставно крај без објаснување.Дефинитивно не сакам да знам.Не сум изневерила до сега,и колку што знам не ме изневериле.(немам сознание дека сум била некогаш изневерена)
Јас би сакала да дознаам доколку се случи.Имам мислено, доколку дечко ми ме изневери или најде друга, не би се лутела ако му е убаво.Подобро болна вистина од колку лага.