Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали би се вратиле на старата љубов?

Дискусија во 'Врски' започната од hiena.epa.sto, 22 октомври 2010.

1. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.657
    Допаѓања:
    8.575
    не, од проста причина што ме разочарал и имало причина поради која сме ставиле крај од друга страна пак имам до мене некој кој ме цени неизмерно ме сака ми верува и некој на кој можам да се потпрам во секој момент некој на кој можам да сметам без разлика на се, некој на кој можам да се доверам без разилка за што се работи, некој кој ме заслужува и кој го заслужувам а предходниот дефинитивно нема ништо од ова така да да бил добар сега не би бил бивш

2. sea-star

sea-star Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2010
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    4
    да би се вратила и до ден денес кога ќе го видам уште чувствувам нешто за него и ако имам можност би пробала уште еднаш со него. :lol:

3. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766
    Опасно е да си играш со старите чувства.

Сите бивши сум ги избришала, не сакам да трошам време да размислувам на нив, ниту пак да се вратам на некој од нив. Има причина зашто сме раскинале, нели кога хартијата е извиткана веќе никогаш нема да може да биде права.

4. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    До пред неколку месеци давав се` само да бидам пак со него. Сега си имам нов дечко, супер ми е со него и во никој случај не би му се вратила. Но, и да не влегов во врска оваа работа ќе беше завршена. Кога пројде доволно време сфатив дека никогаш нема да бидам среќна со него. Ништо ми нема згрешено, на најмирен начин се разделивме, но ете, било и секогаш би останало така да продолжевме.

5. majaaa

majaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    26
    никогашшшшшшшшш!!!!!!!!!!!!!!

6. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    Би се вратила,можи не го сакам сега не го сакав ни тогаш,али доколку би биле пак заедно можеби ке го засакам.Оти толку добар човек не сум сретнала до сега.Не беше светец,али знаеше како со мене и пред се ме сакаше.

На Ammy.Lee му/ѝ се допаѓа ова.
  7. LUNA.girl

LUNA.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    135
    ДА би се вратила..ако е можно уште еднаш да ГО ИМАМ ИСТИОТ ПАМЕТ И ИСТИТЕ ГОДИНИ.

8. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Кратко и јасно, НЕ!
    Да бил за мене, немаше да ми биде бивш.

9. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.838
    Не, не за џабе е бивш. Штом сме раскинале имало причина, зашто би се враќала? |(

10. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    Не. ме загубил нит ке му се вратам нит ке го погледнам

11. 1-Lady-in-red

1-Lady-in-red Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    44
    Па досега со ни еден бивши не сме раскинале поради некоја сериозна причина, така да немам причина за да мразам некој од нив :) Но не би се вратила, бидејќи еднаш е тоа поминато и не сум денес со некој од нив поради тоа што сум сметала дека меѓу нас нешто не е во ред, Нели боје спречи него лечи-обично и поради тоа имам ставено крај на претходната врска, е сега веќе дечко ми го сметам за доста сериозен дечко со кој се е во ред и никогаш не би го сменила за некој бивши, искрено ни па иден бидејќи вака ни е супер и не ни размислувам за бившите. :)

12. janafilth

janafilth Нов член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    27
    Пу пу пу пу пу да е скраја :sweat: Нема шанси да се вртам на таа мрсна дебела свиња од провинцијата :puke:

13. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.585
    Не би. И порано вака сум викала, ама сега тврдам со сигурност. :)

14. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
    Ноу веј , инаку со сите сум во добри односи :)

15. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    Не,нема потреба од тоа,ако ставам крај и точка на нешто тоа е за цел живот! ]:)

16. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Јас кога ја прекинав мојата врска од 3 години, помина 1 година и ние пак се смиривме и помина 4-5 месеци, но веке не беше тоа што беше, дали времето си го направило своето незнам...Така да сега размислувам од друг агол и не би се вратила на старата љубов

17. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    не. никад.

18. lattie

lattie Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    204
    Не да е било добро и да е било с ево ред немало да биде бивши така да тоа е завршена работа сме зачекориле на различни страни на животот, животниот пат не доведе до крстопат, а ние не чекоревме во иста насока се определивме на различни патишта можеби пак ќе се сретнеме но сепак јас чекорејки по мојот пат најдов друга личност која досега не ме остави ни малку да чекора сама која секогаш е покрај мене за разлика од некој бивш така да тоа било и поминало и не би се вратила во никој случај

19. katyimpossible

katyimpossible Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    5
    Не, никако. Како прво за мене тоа се детски работи, раскини ми па врати ми се, варања и силчни глупости. Не дека сум нешто голема, ама незнам ете глупаво ми е така.
    Можам да останам во контакт, како си, што правиш ама да се вратам НИКАКО. :D

20. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    4.017
    Никогаш не би се вратила на старата љубов затоа што ако ми било убаво со него немаше да раскинам а вака во втор пат ко демек сменет е или ја сум сменета па пак да се обидеме не. Можеби некогаш би ми се десило мада чисто сумњам зошто мислам дека ќе нема иднина :D