Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали би се вратиле на старата љубов?

Дискусија во 'Врски' започната од hiena.epa.sto, 22 октомври 2010.

1. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Не би му се вратила на бившиот. Моментално го имам најдобриот дечко на светот и никогаш не би помислила на друг додека сум со него

На GirlMaCa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. GirlMaCa

GirlMaCa Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2012
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    47
    НИКОГАШ не би му се вратила без оглед што беше добар цело време,ама на крајот го запознав вистинскиот ТОЈ. :x :x

3. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    не, не би му се вратила на бившиот...што се случило во минатото нека остане во минатото...нема потреба да се навраќам на тоа :)

4. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.764
    Допаѓања:
    11.217
    Епа тоа би значело да се самоутепам сместа у места :rofl: , нема шанси, како прво не дозволувам никој животот да ми го уништува, а друго па и незнам и неможам да сакам некој ко психички ме измачува :talk:
    Со дечко ми ја запознав вистинската љубов, освен него неможам да се замислам во нечија друга прегратка ^_^

На Boomgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Boomgirl

Boomgirl Активен член

Се зачлени на:
    22 мај 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    25
    Било па поминало ... :headbang: толку само ќе кажам.
    Сето друго останува во минатото..

6. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    никагаш било па поминало али зависи за што сме раскинале...

На Boomgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    Има само еден од сите на кој би можела да се вратам... Онака, од забава,ништо сериозно. :)
    Но нели, тоа би се случило онака за утеха доколку раскинам со дечко ми(пу пу пу!)

8. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Еднаш направив ваква глупост. По втор пат :shake:

9. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.564
    Сум се вракала на стара љубов,едноставно сум таков тип на човек кој порадо би бил со некој кој веке го познава отколку да зпочне нешто ново.Најчесто тешко ги прифакам разделбите па макар и да станувало збор за врска од месец дена.Емотивна сум и се приврзувам за лугето,па секогаш после раскинот давам неколку месеци простор за ете ако има надеж пак да се смирам со таа личност.Никогаш не се впуштам одма во нешто ново.
    Но, како што вика другарка ми На прочитана книга и го знаеш крајот каков ке биде.Не викам дека втората шанса не значи промена на подобро,но за тоа треба и двајцата партнери да бидат спремни да го остават минатото зад себе и да почнат одново.За жал тоа ретко се случува и на крај втората разделба е уште потешка од првата.

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  10. leilla

leilla Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    146
    Ни последен на светов да е не би му се вратила.

11. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    429
    дефинитивно НЕ.. ако требало да биди ќе беше :)

12. KiM9193

KiM9193 Активен член

Се зачлени на:
    24 декември 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Ми се има случено и на мене тоа јас имав долга врска со бившиот раскинавме и не престанавме да се гледаме и тоа сега кога сум во врска веќе 3 години со моето момче . Се сретнав со мојот бивши дечко и неколку пати се слушав преку телефон со него и излегов скришум се видов уште првите денови од мојата врска , од тогаш се немам слушнато со него... сега поминаа 2ипол години од тој настан пред неколко дена пак го направив истото .... Што значи неможам да го одбиам тоа што сеуште го сакам и тоа што сум сеуште слаба на него ..... од друга страна пак моето момче многу ме сака и почитува и знам дека тој не го заслужува тоа што јас го правам ...за жал :yawn: но пак проблемот е тоа што јас несакам да го изгубам него ** моето сегашно момче ** и и и натаму не би знаела како да продолжам.... дали целиот мој живот како девојка ќе биде вака ...Незнам ! ? :worried: ;(

13. ivance5

ivance5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    200
    Да беше добар немаше да биде бивши, нели? :clap:

На KiM9193 и homealone им се допаѓа ова.
  14. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Не бевме долго заедно, и се беше во ред, наеднаш тој некако се смени, незнам што се случи, никогаш не ни открив, едноставно почнаа кавгите, кога прекинавме тој ми кажа некои зборови кои не се забораваат, тогаш бев лута и некој период не можев да му простам, иако тој пишуваше пораки дека се кае, Подоцна со тек на времето заборавив на неговите зборови, заборавив и на него. Се до пред еден месец кога на фејсбук ми стига порака од него, пиша дека му е жал, дека не го мислел тоа навистина, дека се кае за се што кажал, ми го пиша неговиот број и побара да му се јавам, но јас не го направив тоа.
    Деновиве мајка ми ми беше чудна постојано го спомнуваше него и ми збореше дека сите сме луѓе, правиме грешки, треба да простуваме и такви муабети. Утрово видов дека тој ја мили мајка ми да му помогне да му се вратам, и пишувал пораки дека ме сака, дека е свесен за грешката, дека сака да биде со мене, дека се ќе направи само да сме повторно заедно, читав и не ми се веруваше дека има толку храброст да и каже на мајка ми се.

Кој е вашиот совет девојки да му дадам уште една шанса или :?: сепак да оставам се како што е.

15. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.088
    A какви зборови ти упатил тој,да знаеме како да те советуваме?тоа што типот имал храброст да и пише на мајка ти,мора да си му важна,но дали се кае,тоа ти најдобро треба да го процениш,го познаваш како личност,како размислува итн.сепак види се со него,се познава искрено каење од неискрено :!: .се зависи од тоа како те навредил,јас не би му дала втора шанса,но би го сослушала во секој случај.

На Umbrella22 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Liebe.Love

Liebe.Love Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    24
    Не, ама многу биднал згоден бе, не го познав :D

17. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    Не,не никако ... И последен да е никако ... 5 години ми пропаднаа во вода заради него ...
    Нека оди по ѓаволитен :clap:

18. CrAzYShAkA

CrAzYShAkA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    65
    Би му се вратила само затоа Што ми е многу згоден и убаввв само заради тоаа инче штом е бивш не бил добар

19. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    НЕ!
    Дефинитивно не би му се вратила па каков сака нека биде :) И последен да е на светов.
    Што било поминало ;)
    Kога го сакав тој не го забележуваше тоа. Сега сепак би го сослушала но никогаш не би имала нешто со него повторно :D

20. S.N.E.G.U.L.K.A

S.N.E.G.U.L.K.A Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2013
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    49
    Не се јада исти гомна 2 пута ! Да је био добар,не би био бивши !