Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали би се вратиле на старата љубов?

Дискусија во 'Врски' започната од hiena.epa.sto, 22 октомври 2010.

1. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.654
    Допаѓања:
    22.365
    Не би. Никогаш. Не би сакала да чачкам веќе заздравени рани.

2. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    555
    Нннн... :shake: :shake: :shake: :shake: :x НЕ!!! Неби сакала да ја имам истата болка и сл. работи! 8)

3. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.795
    Допаѓања:
    4.888
    Не би се вратила.
    Зошто да се враќам со чекори наназад кога веќе сум се изгорела?
    Само напред. :)

4. theAristoCat

theAristoCat Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    442
    Допаѓања:
    384
    Не. :)
    Никогаш не и се враќај на книгата на која однапред и го знаеш крајот.
    Ако било добро немало да се распадне. :)

5. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    942
    Допаѓања:
    1.396
    Зависи на која :tmi:
    На тој што одевме 3 години нема шанси.Значи некогаш имам чувство дека го мразам,незнам зошто али ете,има моменти кога мислам дека го мразам од дното на душата.Едноставно се чудам како можев да бидам со него кога знаев дека друг сакам. Со него одев ради времето претходно поминато со него,мислев последно ќе се смени нешто ќе го засакам,ама ете испадна спротивното.
    А на тој другиот радо би му се вратила.Го сакам,ме сака, али машка гордост ]:) Ајде ке помине и тоа,знам дека ќе бидиме заедно знам :lol: :*

6. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Пред оваа голема моја љубов, имав прва. Како и секој што знае, првата љубов не се заборава. Но, остана само на прва неостварена љубов, со него немав апсолутно ништо. Го чекав да го направи првиот чекор, и не го дочекав. Со него само имав еден бакнеж и ништо повеќе. :(
    Баш минатата ноќ го сонував, ме бакна и ми рече дека јас сум била ТАА. А јас му реков "те сакам". Боже мили, глупости сонувам.
    Не го гледам денес воопшто. Последен пат лани, некаде пролетта. Знам и дека е сингл. Успешен е во животот. И многу ми е криво зошто не беше дел од мојот живот, затоа што не знам како би ми било да сум со него, а толку копнеев.
    И да се ставам во прашање дали некогаш би започнала нешто со него, доколку тој предложи, ќе кажам НЕ. Едноставно, не ни било пишано.

7. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    Никако. Кога ќе се потсетам дека типот беше женкар(а јас касно го приметив тоа).... :puke:

8. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    Бог да чуваа , НИКАКО !!!

9. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    да би био добар не би био бивши,една книга 2 пати не се чита бидејки и го знаеш крајот. 8)

На lastovichka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Скршеното не се лепи ,ќе го залепиш ама се гледа дека е пукнато , а да не збориме колку е и покршливо.. не би се вратила, ама нели никогаш не вели никогаш:D

11. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.088
    Eма 89,ако имаш шанса да се вратиш на првата љубов врати се,поинтересно е зашто не сте биле заедно,верувај ми .не верувам дека тек така ќе го заборавиш 8)
    A јас би се вратила само на првата љубов,си играме мачка и глушец со години,но тоа се слатки маки :$ .A на претходниот дечко толку го замразив ,не ми се верува дури но не е ни чудо после се што ми направи :x
    со другите бивши сум ок пријатели сме ,а сите до еден сакаа да ми се вратат по разделбата,но јас не им се враќав :D

12. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    Доколку била силна и доколку дечкото навистина сеуште ме сака да,инаку не бидејќи така само се покажува обратното,на пр.Доколку дојди до повторна разделба ќе се обвинувам самата себе си. :| Затоа не,не секогаш. :D

13. Camellie

Camellie Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    107
    Никогаш!!! За мене тоа е завршено. И да го видам не го мислам повеќе, мене ми е како и секој друг на улица што ќе помине. Иако не беше најубавата разделба, баш спротивно одвратна беше, јас сега нити го мразам нити го сакам нити мислам на деновите што сме ги поминале заедно. Единствено што се каам е што поминав толку време со него, но тоа повеќе се однесува на мене отколку на него.

14. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    После 3 години се вратив на старата љубов..во меѓувреме имав кратки врски и сл..не го мислев воопшто во тоа време..сега сме заедно пак околу 3 месеци,а претходно бевме 4 месеци заедно..скептицна сум во врска со ова,нели кога еднаш листот ке се згужва колку и да го исправуваме никогаш нема пак да се врати во првобитната беспрекорна форма..можеби грешам во врска со него,но чувствата не се исти како тогаш..нека трае додека трае..на крајот,јас нема да бидам повредената :D

15. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    |( да не речам 100% ама 90% е Не...ако било добро и ако ни било убаво и на двајцата сигурно немал да биде ''стара љубов '' освен ако имало некој акцес тоа е друга работа....до сега ми се нуделе такви шанси но не фала,ќе одам напред не се враќам назад :)

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  16. chiquita

chiquita Активен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    37
    Како велат '' кога чашата ќе се скрши, колку сакаш лепи ја, пак од негде ќе протече вода ''. Така да, најубаво е минатото да си остане минато. :)

17. Anon

Anon Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.789
    Не. Можам и заслужувам многу подобро. Ако ништо друго заслужувам верна девојка.

На jasBia и maja.kostovska им се допаѓа ова.
  18. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    море, ако ја сакаш и 5 пати да те изневерила ќе и простеш и ќе бидеш со неа, но само ако ја сакаш !! :D

19. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Би се вратила само на првата љубов.На последниов НИКОГАШ,толку ме повреди што не сакам да го видам,не пак да му се вратам.
    А другите,скоро сите ми се оженија,така да и да сакам не можам да им се вратам. :lol: Макар ашто никогаш не сум помислила на тоа.Да беа добри не ќе беа бивши.

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Monique995

Monique995 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    201
    Би и се вратила само на мојата прва вистинска љубов. Додека да трепнеш, прекинавме. А толку многу се трудевме да допреме до таа врска.
    - Само ти изрази желба, одма ќе се нацртам до тебе :lol: