Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали би се вратиле на старата љубов?

Дискусија во 'Врски' започната од hiena.epa.sto, 22 октомври 2010.

1. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Ако не го слушнев тоа.............едно нешто..........можеби ке се вратев да имав прилика ама сега Не... колку и да сакам неможе не бива, то.....едно нешто...мало а големо ме одделува... Еднаш се љуби после се сака али тоа е...секој има неостварена љубов.

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  2. SwanMay

SwanMay Популарен член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.674
    Се вратив и не се каам. Толку е топло во неговите прегратки, неговото присуство прави да се чувствувам сигурно, сакано и заштитено. Ниту еднаш не ми префрли што ја доведов врската во прашање, напротив, среќен е што сме заедно и наскоро почнуваме заеднички живот, во многу подобро утре. :inlove:

На alana95 и Kukla994 им се допаѓа ова.
  3. Amaris

Amaris Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2014
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    1.025
    Би се вратила, доколку би имале вистинска шанса никогаш не би се откажала од него

На Бисерче95 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    Се смирив на бивши и бевме заедно уште 4 месеци од кога се смиривме на ново. Но повторно го гледав онај истиот по истекување на само 1 месец. Таа врска плачеше за крај. И јас бев таа која го стави. Не се каам, и повеќе никогаш.

5. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.206
    Допаѓања:
    6.381
    Не :) Не би се вратила :)

6. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Razumot bi rekol ne, no srceto da moze, uste denes bi go storilo toa ;(

7. GossupGirlxoxo

GossupGirlxoxo Активен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2014
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    32
    Викав јас секогаш ќе се враќам на првата љубов околу 4 години ама повеќе не сега сум среќна и никогаш не би го оставила дечко ми ни за него ни за никој друг особено не бивши...

8. GossupGirlxoxo

GossupGirlxoxo Активен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2014
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    32
    А зошто место да заборавите се лошо и да си верувате вие одбирате да се плашите?
    Пробајте и така ви е тешко и се сакате неамте што да изгубите..

9. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.146
    Imase eden decko so koj odev od 14 do 18god...izrasnavme zaedno sto se veli,no toa e problemot koga uste nesozreani se vpustame vo serizoni vrski toj me izneveri doznav na bolem nacin i..raskinavme.Jas imav drug decko godina ipol a toj me molese i cekase,odvreme navreme imase vrski i onaka nekoja za 2-3 dena no ne traeja.Koga raskinav so togasniot decko zaradi negovata bolna ljubomora po 6 jmeseci se smiriv so bivsiot so koj odev 4 god i posle 3 godini si se zemavme.Znaci mojot odgovor e DA :)

10. deneristajgarian

deneristajgarian Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    4
    Претпоставувам сите имаме некој на кого бесконечно би му се враќале, но вистината е дека нешто штом се скршило еднаш веќе не се лепи, се повеќе се рони. Али има исклучоци како што читам, идивидуално е тоа пред се која е причината за раскинување, ако било недоразбрање можеби ќе се среди, но ако не си одговарате карактерно џабе љубовта, осудено е на пропаст. Освен ако двете страни премногу се трудат, ама обично е само едната. Мое мислење - ако веќе толкава љубов е во прашање да се проба ама без големи надежи, мали се шансите да успее. Дајте шанса на некој друг.

На PinkGirl* и kjukli им се допаѓа ова.
  11. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Da na mojot pretposleden decko...Se skarame poradi sitnici i ljubomora a se sakavme mnogu i imase pregolema hemija megu nas,potoa me barase i od inaet ne se smiriv, se zanesvav ne razmisliv deteto me molese ama od ovaja pusta gordost moja si patam...Fativ nov decko ama mozi prokopsav,po 3 godini pak stapivme vo kontakt,pak sakase da se vidime da bidime zaedno,bev vo vrska ama bese raznisana i toa salam vrskata,pak bese uporen me barase ne ojdov,i pak mozi prokopsav...Eh zaradi ovaja glata moja drvena si patam sega da znajte...Ama sega prekasno e za sve...

12. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    299
    Милион пати се враќавме еден на друг, но поради различни причини.Јас да го сакам најмногу , како некое детенце, а тој да ме повредува и разочарува секој пат се повеќе.Доволно беше.За се си има граници.И пак после се би сакала да се вратам, но овој пат размислувам со бистра глава.Веќе не! НИКОГАШ.

На faye и kjukli им се допаѓа ова.
  13. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.684
    Допаѓања:
    79.801
    Никогаш. Било и поминало, не успеало од некоја причина, па нема да се навраќам на нешто што не успеало, нема да успиее ни одново ако се почне.

14. Askopje

Askopje Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2014
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    547
    Никогаш не вели никогаш!

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  15. toxincitylies

toxincitylies Истакнат член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    45
    Se drzam cvrsto do toa deka DA BILA VISTINSKA TAA LJUBOV NEMALO DA SE RAZDELIME.

16. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.992
    Допаѓања:
    135.279
    Ако се завршило на културен и цивилизиран начин би се вратила. Некогаш едноставно патиштата ве водат у различен правец па пак се срекавате на некој друг пат.

На Kukla994 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    237
    Никогаш не би се вратила во старата љубов.. Бидејќи ако се вратиш исто ќе биде како ја читаш истата книга и и го знаеш крајот

18. Tove Lo

Tove Lo Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    419
    Секако дека сакам само за да го удрам со контињер по глава и со се губре да го напикам заврзам и фрлам во вардар хахаххааххаа (затоа што ѓубрето припаѓа во ѓубре ) :*

На makedonkamak му/ѝ се допаѓа ова.
  19. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.618
  20. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.675
    Допаѓања:
    6.549
    НЕ. Затоа што моето искуство покажало дека не оди на добро. Се имам вратено после 2 години на мојата најголема љубов и се одеше на полошо, веќе не бевме истите од првиот пат.

На makedonkamak и Rama им се допаѓа ова.