Дали би се вратиле на старата љубов?

Дискусија во 'Врски' започната од hiena.epa.sto, 22 октомври 2010.

1. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Ако не го слушнев тоа.............едно нешто..........можеби ке се вратев да имав прилика ама сега Не... колку и да сакам неможе не бива, то.....едно нешто...мало а големо ме одделува... Еднаш се љуби после се сака али тоа е...секој има неостварена љубов.

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  2. SwanMay

SwanMay Популарен член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.678
    Се вратив и не се каам. Толку е топло во неговите прегратки, неговото присуство прави да се чувствувам сигурно, сакано и заштитено. Ниту еднаш не ми префрли што ја доведов врската во прашање, напротив, среќен е што сме заедно и наскоро почнуваме заеднички живот, во многу подобро утре. :inlove:

На alana95 и Kukla994 им се допаѓа ова.
  3. Amaris

Amaris Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2014
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    1.025
    Би се вратила, доколку би имале вистинска шанса никогаш не би се откажала од него

На Бисерче95 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    648
    Се смирив на бивши и бевме заедно уште 4 месеци од кога се смиривме на ново. Но повторно го гледав онај истиот по истекување на само 1 месец. Таа врска плачеше за крај. И јас бев таа која го стави. Не се каам, и повеќе никогаш.

5. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.211
    Допаѓања:
    6.399
    Не :) Не би се вратила :)

6. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Razumot bi rekol ne, no srceto da moze, uste denes bi go storilo toa ;(

7. GossupGirlxoxo

GossupGirlxoxo Активен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2014
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    32
    Викав јас секогаш ќе се враќам на првата љубов околу 4 години ама повеќе не сега сум среќна и никогаш не би го оставила дечко ми ни за него ни за никој друг особено не бивши...

8. GossupGirlxoxo

GossupGirlxoxo Активен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2014
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    32
    А зошто место да заборавите се лошо и да си верувате вие одбирате да се плашите?
    Пробајте и така ви е тешко и се сакате неамте што да изгубите..

9. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    Imase eden decko so koj odev od 14 do 18god...izrasnavme zaedno sto se veli,no toa e problemot koga uste nesozreani se vpustame vo serizoni vrski toj me izneveri doznav na bolem nacin i..raskinavme.Jas imav drug decko godina ipol a toj me molese i cekase,odvreme navreme imase vrski i onaka nekoja za 2-3 dena no ne traeja.Koga raskinav so togasniot decko zaradi negovata bolna ljubomora po 6 jmeseci se smiriv so bivsiot so koj odev 4 god i posle 3 godini si se zemavme.Znaci mojot odgovor e DA :)

10. deneristajgarian

deneristajgarian Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    4
    Претпоставувам сите имаме некој на кого бесконечно би му се враќале, но вистината е дека нешто штом се скршило еднаш веќе не се лепи, се повеќе се рони. Али има исклучоци како што читам, идивидуално е тоа пред се која е причината за раскинување, ако било недоразбрање можеби ќе се среди, но ако не си одговарате карактерно џабе љубовта, осудено е на пропаст. Освен ако двете страни премногу се трудат, ама обично е само едната. Мое мислење - ако веќе толкава љубов е во прашање да се проба ама без големи надежи, мали се шансите да успее. Дајте шанса на некој друг.

На PinkGirl* и kjukli им се допаѓа ова.
  11. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    Da na mojot pretposleden decko...Se skarame poradi sitnici i ljubomora a se sakavme mnogu i imase pregolema hemija megu nas,potoa me barase i od inaet ne se smiriv, se zanesvav ne razmisliv deteto me molese ama od ovaja pusta gordost moja si patam...Fativ nov decko ama mozi prokopsav,po 3 godini pak stapivme vo kontakt,pak sakase da se vidime da bidime zaedno,bev vo vrska ama bese raznisana i toa salam vrskata,pak bese uporen me barase ne ojdov,i pak mozi prokopsav...Eh zaradi ovaja glata moja drvena si patam sega da znajte...Ama sega prekasno e za sve...

12. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    299
    Милион пати се враќавме еден на друг, но поради различни причини.Јас да го сакам најмногу , како некое детенце, а тој да ме повредува и разочарува секој пат се повеќе.Доволно беше.За се си има граници.И пак после се би сакала да се вратам, но овој пат размислувам со бистра глава.Веќе не! НИКОГАШ.

На faye и kjukli им се допаѓа ова.
  13. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.806
    Допаѓања:
    80.580
    Никогаш. Било и поминало, не успеало од некоја причина, па нема да се навраќам на нешто што не успеало, нема да успиее ни одново ако се почне.

14. Askopje

Askopje Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2014
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    547
    Никогаш не вели никогаш!

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  15. toxincitylies

toxincitylies Истакнат член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    45
    Se drzam cvrsto do toa deka DA BILA VISTINSKA TAA LJUBOV NEMALO DA SE RAZDELIME.

16. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    136.749
    Ако се завршило на културен и цивилизиран начин би се вратила. Некогаш едноставно патиштата ве водат у различен правец па пак се срекавате на некој друг пат.

На Kukla994 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    237
    Никогаш не би се вратила во старата љубов.. Бидејќи ако се вратиш исто ќе биде како ја читаш истата книга и и го знаеш крајот

18. Tove Lo

Tove Lo Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    419
    Секако дека сакам само за да го удрам со контињер по глава и со се губре да го напикам заврзам и фрлам во вардар хахаххааххаа (затоа што ѓубрето припаѓа во ѓубре ) :*

На makedonkamak му/ѝ се допаѓа ова.
  19. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.619
  20. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.721
    Допаѓања:
    6.642
    НЕ. Затоа што моето искуство покажало дека не оди на добро. Се имам вратено после 2 години на мојата најголема љубов и се одеше на полошо, веќе не бевме истите од првиот пат.

На makedonkamak и Rama им се допаѓа ова.