Дали би се вратиле на старата љубов?

Discussion in 'Врски' started by hiena.epa.sto, Oct 22, 2010.

1. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Ако не го слушнев тоа.............едно нешто..........можеби ке се вратев да имав прилика ама сега Не... колку и да сакам неможе не бива, то.....едно нешто...мало а големо ме одделува... Еднаш се љуби после се сака али тоа е...секој има неостварена љубов.

kjukli likes this.
  2. SwanMay

SwanMay Популарен член

Се вратив и не се каам. Толку е топло во неговите прегратки, неговото присуство прави да се чувствувам сигурно, сакано и заштитено. Ниту еднаш не ми префрли што ја доведов врската во прашање, напротив, среќен е што сме заедно и наскоро почнуваме заеднички живот, во многу подобро утре. :inlove:

alana95 and Kukla994 like this.
  3. Amaris

Amaris Популарен член

Би се вратила, доколку би имале вистинска шанса никогаш не би се откажала од него

Бисерче95 likes this.
  4. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се смирив на бивши и бевме заедно уште 4 месеци од кога се смиривме на ново. Но повторно го гледав онај истиот по истекување на само 1 месец. Таа врска плачеше за крај. И јас бев таа која го стави. Не се каам, и повеќе никогаш.

Бисерче95 likes this.
  5. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Не :) Не би се вратила :)

Бисерче95 likes this.
  6. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Razumot bi rekol ne, no srceto da moze, uste denes bi go storilo toa ;(

7. GossupGirlxoxo

GossupGirlxoxo Активен член

Викав јас секогаш ќе се враќам на првата љубов околу 4 години ама повеќе не сега сум среќна и никогаш не би го оставила дечко ми ни за него ни за никој друг особено не бивши...

8. GossupGirlxoxo

GossupGirlxoxo Активен член

А зошто место да заборавите се лошо и да си верувате вие одбирате да се плашите?
    Пробајте и така ви е тешко и се сакате неамте што да изгубите..

9. MilaP

MilaP Форумски идол

Imase eden decko so koj odev od 14 do 18god...izrasnavme zaedno sto se veli,no toa e problemot koga uste nesozreani se vpustame vo serizoni vrski toj me izneveri doznav na bolem nacin i..raskinavme.Jas imav drug decko godina ipol a toj me molese i cekase,odvreme navreme imase vrski i onaka nekoja za 2-3 dena no ne traeja.Koga raskinav so togasniot decko zaradi negovata bolna ljubomora po 6 jmeseci se smiriv so bivsiot so koj odev 4 god i posle 3 godini si se zemavme.Znaci mojot odgovor e DA :)

10. deneristajgarian

deneristajgarian Нов член

Претпоставувам сите имаме некој на кого бесконечно би му се враќале, но вистината е дека нешто штом се скршило еднаш веќе не се лепи, се повеќе се рони. Али има исклучоци како што читам, идивидуално е тоа пред се која е причината за раскинување, ако било недоразбрање можеби ќе се среди, но ако не си одговарате карактерно џабе љубовта, осудено е на пропаст. Освен ако двете страни премногу се трудат, ама обично е само едната. Мое мислење - ако веќе толкава љубов е во прашање да се проба ама без големи надежи, мали се шансите да успее. Дајте шанса на некој друг.

PinkGirl* and kjukli like this.
  11. mime87

mime87 Популарен член

Da na mojot pretposleden decko...Se skarame poradi sitnici i ljubomora a se sakavme mnogu i imase pregolema hemija megu nas,potoa me barase i od inaet ne se smiriv, se zanesvav ne razmisliv deteto me molese ama od ovaja pusta gordost moja si patam...Fativ nov decko ama mozi prokopsav,po 3 godini pak stapivme vo kontakt,pak sakase da se vidime da bidime zaedno,bev vo vrska ama bese raznisana i toa salam vrskata,pak bese uporen me barase ne ojdov,i pak mozi prokopsav...Eh zaradi ovaja glata moja drvena si patam sega da znajte...Ama sega prekasno e za sve...

12. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Милион пати се враќавме еден на друг, но поради различни причини.Јас да го сакам најмногу , како некое детенце, а тој да ме повредува и разочарува секој пат се повеќе.Доволно беше.За се си има граници.И пак после се би сакала да се вратам, но овој пат размислувам со бистра глава.Веќе не! НИКОГАШ.

faye and kjukli like this.
  13. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Никогаш. Било и поминало, не успеало од некоја причина, па нема да се навраќам на нешто што не успеало, нема да успиее ни одново ако се почне.

14. Askopje

Askopje Истакнат член

Никогаш не вели никогаш!

Rama likes this.
  15. toxincitylies

toxincitylies Истакнат член

Se drzam cvrsto do toa deka DA BILA VISTINSKA TAA LJUBOV NEMALO DA SE RAZDELIME.

16. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

Ако се завршило на културен и цивилизиран начин би се вратила. Некогаш едноставно патиштата ве водат у различен правец па пак се срекавате на некој друг пат.

Kukla994 likes this.
  17. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Никогаш не би се вратила во старата љубов.. Бидејќи ако се вратиш исто ќе биде како ја читаш истата книга и и го знаеш крајот

18. Tove Lo

Tove Lo Истакнат член

Секако дека сакам само за да го удрам со контињер по глава и со се губре да го напикам заврзам и фрлам во вардар хахаххааххаа (затоа што ѓубрето припаѓа во ѓубре ) :*

makedonkamak likes this.
  19. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Никогаш!

20. anngelique

anngelique Популарен член

НЕ. Затоа што моето искуство покажало дека не оди на добро. Се имам вратено после 2 години на мојата најголема љубов и се одеше на полошо, веќе не бевме истите од првиот пат.

makedonkamak and Rama like this.