Ако не го слушнев тоа.............едно нешто..........можеби ке се вратев да имав прилика ама сега Не... колку и да сакам неможе не бива, то.....едно нешто...мало а големо ме одделува... Еднаш се љуби после се сака али тоа е...секој има неостварена љубов.
Се вратив и не се каам. Толку е топло во неговите прегратки, неговото присуство прави да се чувствувам сигурно, сакано и заштитено. Ниту еднаш не ми префрли што ја доведов врската во прашање, напротив, среќен е што сме заедно и наскоро почнуваме заеднички живот, во многу подобро утре.
Се смирив на бивши и бевме заедно уште 4 месеци од кога се смиривме на ново. Но повторно го гледав онај истиот по истекување на само 1 месец. Таа врска плачеше за крај. И јас бев таа која го стави. Не се каам, и повеќе никогаш.
Викав јас секогаш ќе се враќам на првата љубов околу 4 години ама повеќе не сега сум среќна и никогаш не би го оставила дечко ми ни за него ни за никој друг особено не бивши...
А зошто место да заборавите се лошо и да си верувате вие одбирате да се плашите? Пробајте и така ви е тешко и се сакате неамте што да изгубите..
Imase eden decko so koj odev od 14 do 18god...izrasnavme zaedno sto se veli,no toa e problemot koga uste nesozreani se vpustame vo serizoni vrski toj me izneveri doznav na bolem nacin i..raskinavme.Jas imav drug decko godina ipol a toj me molese i cekase,odvreme navreme imase vrski i onaka nekoja za 2-3 dena no ne traeja.Koga raskinav so togasniot decko zaradi negovata bolna ljubomora po 6 jmeseci se smiriv so bivsiot so koj odev 4 god i posle 3 godini si se zemavme.Znaci mojot odgovor e DA
Претпоставувам сите имаме некој на кого бесконечно би му се враќале, но вистината е дека нешто штом се скршило еднаш веќе не се лепи, се повеќе се рони. Али има исклучоци како што читам, идивидуално е тоа пред се која е причината за раскинување, ако било недоразбрање можеби ќе се среди, но ако не си одговарате карактерно џабе љубовта, осудено е на пропаст. Освен ако двете страни премногу се трудат, ама обично е само едната. Мое мислење - ако веќе толкава љубов е во прашање да се проба ама без големи надежи, мали се шансите да успее. Дајте шанса на некој друг.
Da na mojot pretposleden decko...Se skarame poradi sitnici i ljubomora a se sakavme mnogu i imase pregolema hemija megu nas,potoa me barase i od inaet ne se smiriv, se zanesvav ne razmisliv deteto me molese ama od ovaja pusta gordost moja si patam...Fativ nov decko ama mozi prokopsav,po 3 godini pak stapivme vo kontakt,pak sakase da se vidime da bidime zaedno,bev vo vrska ama bese raznisana i toa salam vrskata,pak bese uporen me barase ne ojdov,i pak mozi prokopsav...Eh zaradi ovaja glata moja drvena si patam sega da znajte...Ama sega prekasno e za sve...
Милион пати се враќавме еден на друг, но поради различни причини.Јас да го сакам најмногу , како некое детенце, а тој да ме повредува и разочарува секој пат се повеќе.Доволно беше.За се си има граници.И пак после се би сакала да се вратам, но овој пат размислувам со бистра глава.Веќе не! НИКОГАШ.
Никогаш. Било и поминало, не успеало од некоја причина, па нема да се навраќам на нешто што не успеало, нема да успиее ни одново ако се почне.
Ако се завршило на културен и цивилизиран начин би се вратила. Некогаш едноставно патиштата ве водат у различен правец па пак се срекавате на некој друг пат.
Никогаш не би се вратила во старата љубов.. Бидејќи ако се вратиш исто ќе биде како ја читаш истата книга и и го знаеш крајот
Секако дека сакам само за да го удрам со контињер по глава и со се губре да го напикам заврзам и фрлам во вардар хахаххааххаа (затоа што ѓубрето припаѓа во ѓубре )
НЕ. Затоа што моето искуство покажало дека не оди на добро. Се имам вратено после 2 години на мојата најголема љубов и се одеше на полошо, веќе не бевме истите од првиот пат.