НЕ ! сум се враќала но без никаков успех ! Сега сум во потрага по нови личности , а бившите нека молат нека колат колку сакаат
Мене мм ми беше бивши,бевме разделени 7 години и после кога се смиривме пак,се зедовме и сега ни е екстра еве скоро 3 години
Се разбира дека не кога веке еднаш се завршило повторно неможе да биде исто ко претходно има и такви случаеви меѓутоа тие се ептен ретки што успеале а инаку што да чуствубаш можеш само спомени да ти се вратат некои убави или неубави...... али враќање никако
Никако да не му се враќаш тоа ке биде само мачење после ке си пререкувате цело време за се првата караница и се ке биде преречено... не си нашла сеуште некој што ке ти го штукне паметот само време е потребно и јас сум го искусила истото самп времето е многу битно и да издржиш никкако да не паднеш во искушение ако те вккне да се видите.....
Да ја читам истата книга и милион пати, крајот нема да и се смени. Е исто е. Како завршило првиот пат така ако не и полошо ќе заврши и следните пати. Себичност, манипулаторност, лажливост воопшто не ми се потребни. Затоа што подалеку од мене тоа подобро. Амин!
И на крај краеви затоа е бивши останал во минатото да бил добра/р би бил сегашен а не бивши.... така да терајте само напред
Кога би се вразумил и би сфатил што има покрај себе и кога повеќе би ме ценел би му се вратила. Бидејќи ова што го напишав погоре не е можно одговор би бил НЕ. Со душа и со цело срце што вистински го сака сакам да му се вратам, но се си има граница. Сега гордоста не ми дозволува.
Нема такви. Имаше само една личност која,кога ја мислиш.. (беш)е нешто ко, идеал некаков. Еден ден, мејби.Да се потсердиме тро, тро. Меморијата колку што ме служи, во нити едно од утрата изгледаше ко идеалот. Ајт.
Многу убаво некој си кажал-"Враќањето на старата љубов е исто како да земеш веќе прочитана книга на која и го знаеш крајот".