Тoј сaкaше крaј, и тaкa биднa немa другa нo јaс сеуште гo сaкaм. Штетa ххх Кoлку ми недoстигa мислaм декa че се врaтaм aкo прaшa тaквo нештo.
Не, сега кога ќе ми текне колку биле погрди од мене и двајцата абе за ќотек сум. Најсериозно нема потреба да се враќам, битно ми е дека ќе бидам запаметена од нив и онака после 3-5 години ме бараа па затоа ми текна на нив, па ај да пишам. Од сега па натака секогаш ќе барам подобро од старото. Се плашам да не случајно им поминал рокот после можам да добијам труење.
Never ! А и бившите мои се повекето испоженати ( им го имет зацрнато животот на женчињата , сите беа идиоти !
Никогаш! Има причина зошто се бивши, фала им на убавите моменти и што ми разубавиле дел од минатото, ама сепак нека си останат таму
Никогаш! Ниту на овај ниту на другиот свет.Толку што ме разочара,падна прениско во моите очи.НЕ Плукнав и овај пат не лижам/-~!
Не, не и едно големо НЕ. Ако ми било добро добро со него, немало да ми биде бивши. Јас не ги сфаќам оние кои се враќаат на своите бивши(а ги имам ногу такви пријателки). Сум правила муабет со нив, зошто пак се заедно а нивниот одговор ми е: па да пробаме пак заедно и на крај пак раскинат.
Никогаш не би се вратила. Која е поентата да се вратиш на нешто што е во минатото, освен ако си мазохист па сакаш да се измачуваш.