Таман работа, скоро година му се немам јавено, не сакам да пречам у брачен живот, сепак таа му пере гаќи јас не
Tie moze bile stvoreni eden za drug...ama zena mu na mUskovo bila problem...aj pustata hihihihih. Vlezi v natre sveto, izlezi nadvor slepo ide rabotava
Хахахха леле па и ти. Од кај знаеш можи и жеена му неќи да му ги пери гаќите... Можи додека неговите ги пери мисли на други...? Како беше онаа сањам тебе справам сњом Скроз одлепивме
Pa ona ne gi pere, masinata pere ahahahahahha. Ona samo butka v natre HAHAHHAHAH puni masinata ahahaha
Mu butkav na starata ljubov ahahahahah. Ne bas ubavo iskustvo, moite mi se dovolni ahahaha. Da gi peram, pa da gi susam...vaka neka si gi pere neka si gi sushe
Не никогаш, поминало тоа, дури и да се вратам не верувам дека ќе ми биде како првиот пат, не верувам ни јас дека ќе бидам истиот.Едноставно, некои поглавја се затвараат за цел живот, битно е од нив да излезеш како подобар човек.
Само за одредена личност од време на време ме фаќаат носталгии, што би било кога би било, но гледајќи ги разликите во нашите сегашни животи, свесна сум дека не би успеало и дека зашто не би успеало се заврши, така што останува на едно кратко сеќавање, без никаква желба за враќање.
Најмногу жалиме за моментите и сеќавањата, а не за личноста. И да се вратиме никогаш не би било како порано.