Јас се вратив.СЕга сме година дена заедно.Значи,вредело. Ама јас го сакав,знаев дека тој ме сакаше,постоеја само неколку работи кои ни го спречуваа патот.Длабоко во себе знаев дека некогаш пак ќе бидеме заедно.Едноставно врската почна да ни функционира како што треба од 3 пат.Но овој пат со поголемо искуство кое ни помогна да им се спротиставиме на проблемите,па некако успеа работата.Сега сум среќна. Ама да беше друга ситуацијата,а ми се случило и тоа,бившиот дечко пред него што ми беше,навистина не ме заслужуваше и ме изгуби.После некое време,кога сфати што сторил,се врати и почна пак со убедување да сме повторно заедно,но собрав храброст да му речам НЕ.Си имаше своја шанса,ја изгуби.Достоинството пред се!Нема да дозволам на некој-кој НЕ ЗАСЛУЖУВА да ме прегази повторно,кога веќе еднаш го сторил тоа!
За долгорочно НЕ, ама има некои шо кога ќе ми текнe какви беа...I wouldn't mind reliving some moments
ДА ДА ДА!! ЗАтоа што сум глупава Затоа што знам дека секогаш ќе го сакам Затоа што пред него се топам Затоа што ми недосига ужасно многу Затоа што само тој ме разбира Затоа што тој е единствениот кој го болеа моите солзи Затоа што знам дека сеуште ме сака Затоа што има еден карактер кој никој друг го нема Затоа што е најубавото суштество на планетава и најслаткото!!! и заради уште милион причини!!!
Тоа и го направив, зажалив Има причина што личностите од минатото не се во нашата иднина. Сега ми дојде памет.
Кога би размислила, НЕ би се вратила. Го сакам премногу, НО како прво врската немаше иднина, и како што сега ги гледам работите од страна, гледам дека полека но сигурно си го уништува животот. Незнам зошто, но така мислам. На почетокот беше супер, но човекот се смени 360 степени, како што имам кажано во други постови. И не би сакала да сум со таков човек, искрено. И да видам дека е сменет, на подобро, не би се вратела. Повредена сум многу. Ако се вратам, знам дека ќе трае кратко, и ќе биде се полошо и полошо... Не сакам да бидам повеќе повредена. И нема да дозволам! Има многу подобри, поубави од него. Не е единствен.
Не, па макар кога сеуште би била заљубена до уши во него. Едноставно не ја гледам причината за продолжување на една таква врска на која одамна и се обележал крајот, а и зошто пак да поминувам низ пеколни кавги и да толерирам недолични однесувања, а за возврат пак да не добијам тоа што барам - една цврста, нормална врска. Порадо би пробала да основам нова врска, со некој друг и да почнам од почеток да создавам и градам - баш како една куќа - не се почнува од кровот, ами од темелот!
нее било па прошло останала назад во минатото ако вредела и била вистинска сеуште би траела така да никогаш
Мислам дека огнот кој што згаснал е многу тешко да се запали пак... Со бившите нема нова љубов туку само стари сеќавања !
Го сакав премногууу и сеуште го сакам,но нема да дозволам такво нешто бидејќи кога тогаш пак ке останам сама и повреденаа!