Не ме привлекуваат жени а и не можам да се замислам за секс со жена ,и секако не е едно машко на светов, на крај краева сама ќе бидам :/ Бар сексуално сум си определена, така да нема денес сум ова утре она. Е ако си бисексуалец пробај вииди. Сепак ако некоја сака и проба и се допадне не е ништо нит чудно во денешницата нека си продолжи како сака.
Посмешна тема немам прочитано хаха... Лезбејка не стануваш, лезбејка се раѓаш само тоа до израз доаѓа подоцна.
Жално е што голем процент од луѓето не се едуцирани на таа тема па мислат дека ете "преку ноќ" иде тоа...
Сум се разочарала во машки многу , па еве уште сум по мажите од радозналост би била со жена , но тоа би било прв и единствен пат кога би била . Не би станала лезбејка во никој случај
Па и чесни не се пикаме во туѓи врски и бракови, не простуваме неверство кога ќе видиш ни останува калуѓерки да бидеме пу пу скраја да е се зезам ќе смениме тактика ќе си почнеме се со ред и ние да муваме па ќе видиш ко ќе се отвори една среќа... За секое тенџерче си има капаче, ќе се најде некој и за мене и за @Gosh само што сме малку двете леви, ќе те викнеме да ги жалиш оти коските ќе им ги изедеме на дечковците наши.
Не би станала лезбејка затоа што би се разочарала од 2-3 машки на пример, ама од цел машки род нема, a и да постои таква можност би си останала forever alone.
Не губете нaдеж aкo сте се рaзoчaрaле oд мaшкиoт или женскиoт пoл... Пa и двaтa дa ве рaзoчaрaле... Имaте уште цел спектрум нa пoлoви нa рaспoлaгaње.
Не. Ако се разочарам од еден, ќе најдам друг за да се разочарам и од него. И се така еден, друг, отишол животот.
Како тоа можам да се натерам да станам лезбејка??Ќе ги зјапам на Инстаграм и ќе станам лезбејка?Уствари заборавив дека имам дугме во мозокот и срцето.Можам да се подесам кој да ме привлекува. Темава е за в канта. Прашање до машките:Ако ја начекате женска ви со друг во кревет, и се разочарате од женските.Би му дале на тој истиот да ви го опне еднаш да ви пројде разочарувањето? Just asking..