Насвистина е смешна темава гарант не се станува лезбејка преку ноќ хаха не зезај, ако си тргнала во тој правец ќе мораш труд да вложиш
Му се смееме на членот што ја започнал темата, ама има вакви случаи на жени лабилни по карактер, се би направиле за машки инает или за машко внимание. Јас не би можела да се поврзам со жена на таков начин, никогаш не би се јавиле чувства од тој вид кај мене. Денес станува се почеста тема во филмовите, ама не ја разбирам таа љубов. Сум се обидувала да ги сфатам, но бадијала. Хомосексуалните мажи ми се појасни, жените не.
Јас пак обратно хомосексуалците не ги сваќам, додека пак лезбејките ми се ок., некако почисти, по нежни, по мили.
А јас па сирота мислев дека под хомосексуалци спаѓаат и лезбејките и машката геј популација, а тие друг вид да ти биле
Го читам насловот и неможам да ја најдам врската помеѓу разочарувањето од 5,10,20...50 мажи и лезбејството Ако се разочараш од еден маж-ОК..не ти одговара. Ако се разочараш од петмина - пак ОК, не ти се погодил вистинскиот. Ама ако се разочараш од ЦЕЛиот машки род-тогаш нешто не е во ред со тебе а не со родот. И каква врска има лезбејството со разочарувањето од машкиот род ?! Демек маж неможе да ме задоволи, па ај ќе пробам кај жените
Интимниот чин меѓу мажи е барем попрактичен отколку оној меѓу жени. Всушност, не сум се изразила најдобро во претходниот пост околу тоа што се може... Оти ако почнеш да се убедуваш самата себе, можеш да станеш и лезбејка/бисексуалка, само што јас не сакам и никогаш нема да донесам таква одлука. Како што спомнав, лезбејството е според мене непрактично.
^ Прашај ги оние кои што уживаат во сексот со женско а никогаш не успеале да доживеат оргазам со машко, да ти кажат колку им е непрактичен Колку жени тука имаат мажи што појма немаат што прават, ехехеееее...
Да, би. И тоа ако до тој степен се разочарам, ќе појдам кај @DAngel да ме научи/преобрати со некоја од нејзините магии
Ама има еден можен side effect на магиите. Нема да можеш да престанеш да мислиш на стрејт мажи што се палат на лезбејки
Темава навистина е интересна. Според мене можеш да се разочараш од еден, двајца, ајде нека се и тројца, тоа не значи дека сите машки се идиоти за в канта. Затоа нема потреба веднаш да се ориентираш кон хомосексуалноста. Има останато уште машки кои се добри, културни, не насилни, машки кои си ја знаат работата онаму каде што треба и како да ја завршат домашната работа.
mi se dopaga delot ako se razocaras od cel maski rod.... Pa ako nekoja gi proba site e kurva meraklika ne lezbejka heheheheh Lezbejka se raga ne se stanuva heheheh