Site taka pretezno se custvuvaat vo rascekor,ama eden den mora da se sozree kako kruska,togas ke svatite mnogu raboti greski propusti ama ne e strasno,sekogas doagja nesto poubavo,te maci minatoto ama koga ke gi svatis lekciite i zosto taka bilo podobro,zatoa sto ste zivi i zdravi denes i ste vo del od zivotot sto vi dava zadovolstvo na ispolnet covek,ne so maz i deca tuku bogat so iskustvo vo dusata mnogu raboti stanuvaat lesni veke pominati,po vedri ste i poveke prifakate raboti,togas e najubavo cuvstvoto deka dusata ti evoluirala na nekoj nacin i deka naucila mnogu raboti
Не знам. Некогаш се чувствувам како уште да сум дете во душа, некогаш како веќе возрасна. Зависи од ситуација.
Не знам дали сум пишувала тука , ама .. Во душата сум дете , во паметот многу позрела од што имам години . Така се чувствувам .
Понекогаш се чувствувам како да сум се уште дете.Но,само во моментите кога се радувам како дете или кога ќе се занесам во нешто
Se osekam kako postara od ona sto treba da bidam za moite godini. Mozebi od patenjeto ostaruva i duhot.
Sekoj den e razlicno. Ednas se osekam ko 13, nekogas ko 30 a nekogas ko 300 godini da imam. Vo sekoj slucaj dusata sakam so pozitivnost da ja neguvam i da ne dozvolam brzo da ostari
Сум дете во душата и сум многу среќна ради тоа. Ама кога ќе се соочам со проблем секогаш реагирам мудро и постапувам многу свесно. Т.е повеќе го слушам мозокот него ли срцето и душата.
Искрено задоволна сум вака како што е ситуацијата. Само посакував за се толку да не се притресувам, да бев поопуштена, ама тоа значи дека толку и немаше да ги анализирам работите. Понекогаш ми ствара стрес и главоболка ова ама тоа е. Колку можам балансирам.