Јас за моите 17ипол на прсти може да се изброи колкупати имам кажано Те сакам и тоа само искрено за најблиските.. ааа на машко само еднаш кога типчето со кое се мував некое време однемавме тема за разговор за 2секунди и си рековме да се излажеме нечто па му реков дека го сакам на что и двајцата се насмеавме .. Ама искрено и од срце едноставно ми е неудобно и глупо да го кажам тоа ..како да ми застанува кнедла во грло секојпат кога помислам да го изговорам тоа ама јбг шта је ту је.. некогаш и јас ќе го кажам тоа Тииииттт зборче од срце на некој шо ќе го саакам бааѓи
Ретко ги искажувам своите чувства, и многу ми е тешко да кажам на некого те сакам. И на најблиските ретко го изговарам тој збор, а за машкиот пол подобро да не зборам
Станав права love-whore. Кога вистински го мислам, го кажувам со некој наплив на емоции и задолжителна гушка. Мамо, те сакам! Тато, брлив си, ама ептен те сакам! Му кажав и на братучед ми сега кога го видов и на другарите двајца дека многу си ги сакам. На дечко ми му кажувам секој ден по еднаш. Животот е премногу краток за да ја криеш љубовта која ја имаш, кон блиските и љубените. Денес не' има, утре не нема, ако чувствувате, едноставно кажете го тоа - те сакам. Ветува инстантно подобрување на духот, умот и брчките кои ви се закануваат на ликот.
Тешко ми е да кажам ТЕ САКАМ т.е тешко ми е да му кажам на мојот бивш дека сеуште многу го сакам.. а Те сакам го употребувам често и тоа му го кажувам на моите родители,баби,дедовци,на другарките,на другарите.. но само него неможам да му кажам дека го сакам и тоа ме боли..
Незнам дали ми е тешко да кажам"Те сакам" повеќе сакам дело отколку збор,макар некогаш излив на чуства знам да пружам секако имам потреба да и ѓи примам ,мислам дека лесно е да се каже но тешко е да се види на дело она вистинскотоТЕ САКАМ баш онака од душа.
Не,не ми тешко да кажам Те Сакам. Секој ден му кажувам на мојот дечко дека го сакам,на блиските мои исто и кога го велам тоа секој пат се чувствувам исполнето дека сакам некого и имам силни емоции
Е мене богами многу ми е тешко да кажам ТЕ САКАМ. Се брои на прсти колку пати сум кажала, и тоа најчесто на моиве дома или на некоја ептен блиска другарка. На машки,абе шанса нема . Кога тој ќе ми каже, одговарам само - И јас тебе. Незнам зошто, целата се збунувам, посилно од мене е..
Сум ладна личност по природа и не ми е својствено да искажувам емоции, не така лесно. Еднаш дури и ме направи бесчувствителна дечко ми кога му кажав дека никогаш до сега не сум кажала те сакам на машко. Далеку од тоа дека сум бесчувствителна, едноставно не сум осетила потреба да го кажам тоа или едноставно не го чувствувам тоа. Те сакам кај мене речиси и да не постои, колку и да сакам некого не би му кажувала те сакам секој ден. Всушност може и никогаш да не кажам те сакам иако го чувствувам тоа. Таква сум. Јарец шта чеш. Едит: И на домашите не кажувам те сакам, освен на брат ми, дека ништо не разбира. И на другарка ми и имам кажувано те сакам, некако имам потреба да и го кажам тоа., зашто стварно ја сакам.
Па и тешко ли ми е...едино на другарка да речам те сакам...на машко ааа нема шанси ке добијам срцев удар одма...
Не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не не вв
Тешко ми е. И не сакам да кажувам те сакам, а инаку имам кажано на машко дека го сакам и стварно сум го чувствувала тоа. На моменти се каам поради тоа, но потоа сфаќам дека нема враќање назад и го прифаќам тој факт. Во иднина ќе пазам дефинитивно пред кого си ја отварам душата.
Тешко ми е, па не се сеќавам кога сум му рекла некому конкретно те сакам.Кога подобро ке размислам имам ама само кога не мислам навистина онака вештачки ама искрено многу ми е тешко.
Можеби премногу му придавам значење на тој збор, и затоа треба ептен да му верувам на некој и да сум сигурна дека навистина го сакам и дека заслужува, па да му го кажам тоа. Дури и не дозволувам да ми каже дечко дека ме сака, ако не сум го осетила тоа. Најдиректно му кажувам , дека не сакам и не смее да ми каже ни еден збор ако не е доволно сигурен.
Не ми е тешко,но сакам да кажам "те сакам" кога ќе осетам дека треба тоа да го кажам и кога стварно тоа го мислам.Неќам да се лигавам
Ако го мислам тоа, воопшто не ми е. Иначе не би го кажала чисто од куротазија, или затоа што тој ми рекол прв. Викам Те Сакам кога стварно го чувствувам тоа
Кога знам дека ми е возвратено не ми е воопшто тешко. Тешко ми е кога не знам што ке добијам повратно.