Ретко кажувам те сакам.Не знам таква сум по природа и не можам лесно да се опушам и да го кажам тој збор. Личноста на која ќе и кажам дека ја сакам,значи е навистина посебна за мене.
Многу е ретко кога ги кажувам тие два збора. Не треба да се расфрлаат наоколу и да се кажуваат на кој било, НО сепак љубовта се искажува со дела а не зборови..
Зависи дали тоа го заслужил или не..Кога има причина без размислување кажувам,кога нема тешко Сепак,не е се до зборовите,до делата е.
богами многу ми е тешко...се сакаме веќе некое време,се смувавме ама незнам...некако тешко е да ги искажеме тие зборови :/
Па да,во почетокот на врската после недела дена дечко ми ми кажа дека ме сакат,башка што ми покажуваше со дела,мене ми беше многу тешко да го изговорам тој збор,никако не ми излегуваше низ уста...а сега уффф секогаш кога ќе почуствубам потреба да му кажам ТЕ САКАМ едноставно кажувам и тоа е тоа,но сепак да тешко ми беше да кажам те сакам,можеби затоа што никогаш предходно на никого не сум кажала...
Секој ден на дечко ми Иако ми требаше време да дојдам до тука, да се здобијам со доверба за да кажам...
Кажувам само кога стварно го мислам тоа...љубовта се покажвит со дела а не со зборови,а и сметам дека ако многу често му кажуваш на некој ТЕ САКАМ самиот збор ја губит вистинската смисла и јачина