За мене зборот те сакам има големо значење,и мислам дека не треба да се лигавам и на секој втор да му го кажувам тоа,бидејќи не сите го заслужуваат тоа. За оние кои ги сакам,нема штедење. Сепак,повеќе сакам да го докажувам тоа,одколку да го кажувам
исто мислење имам со Irrepleceable , ако се работи за машко многу му се дига гордоста коа ке ги слушне тие зборови а кога се работи за семејство и другари другарки сепак треба дела )
Кога е вистинско, кога е од срце, кога е целосно, сигурно, посилно од нас - тогаш не е тешко да го кажеме.
Претешко ми е, едноставно неможам да речам на некој те сакам. Многу ретко кажувам, ама кога ќе кажам тоа `те сакам` е искрено и од срце
Зависи на кого би требала да кажам Еве на пример на моите, на брат ми, на дечко ми, не ми е тешко воопшто да им кажам бидејќи премногу ги сакам и навистина го мислам тоа.
Те сакам за мене лично е збор со многу големо значење..и го уотреубивам само кон мојата најдобра другарка и никој друг бидејки и никој не го употребил кон мене :3
На мм секој ден му кажувам дека го сакам. И на некој што навистина ми значи и навистина го сакам му кажувам. Мене барем воопшто не ми е тешко да го изговорам тоа убаво ТЕ САКАМ.
Не, многу ретко,всушност воопшто не се ни сеќавам некому да сум му рекла те сакам, незнам те сакам за мене е збор кој искажува премногу емоции а јас по природа и не сум многу емотивна или барем не ги искажувам емоциите па така и зборчево во мојот речник скоро и да го нема
Ужасно тешко ми е да ги искажувам ваквите емоции. Само на сегашниов дечко му имам кажано. На никој друг колку што памтам..
Можеби не е толку тешко да се изговори те сакам ако сте сигурни дека е навистина така.За мене овој збор значи многу кога некој ќе ми го каже.Треба емоциите да бидат искрени и вистински за на некој да му изјавите љубов.Во овој збор се кријат многу чувства кои сакаме да ги споделиме.Јас не сум многу емотивна личност.Само на секогашниов партнер сум му искажала вакви емоции зашто навистина заслужува.И кога ќе размислам дека тој успеа емотивно да ме затопли,сфаќам дека тој е вистинскиот
Не треба да се кријат емоциите без разлика дали ке ви бидат возвратени,ме советувале биди резервиран затоа што ако искажеш љубов према некоја девојка таа тоа ке го злоупотреби,точно е тоа се согласувам,но кој губи тука а? јас ако ми значи личноста и кажувам дека ја сакам. Сакај те иако нема да ви биде возрвратено,нема врска сепак сакај те
Не му придавам огромна важност, повеќе ми е битно да ми го покажува,со дела со факти. Џабе ми е мене ако и стопати ми каже дека ме сака ако не го покажува тоа. Некои Те Сакам го користат само за мачкање очи. Ретко го кажувам,повеќе го покажувам!
Те сакам не се кажува, те сакам се докажува. Многу ретко го користам зборот, ама често ги имам докажано. На многу им имам покажано колку ми значат, колки ги сакам, ама не со зборови туку со дела. Тоа е и поентата..
Јас моето „ те сакам „ го раздавам и кај што треба и кај што не треба Родителите, најблиските, најдобрите другарки, личности кои можеби штотуку сум ги запознала меѓутоа направиле многу работи за мене ми помогнале и ми прираснале за срце. Во денешно време да кажеш „ те сакам„ е исто ко да си го погазуваш егото ( за жал). Можеби е чудно, но ете, не ми е тешко да кажам некому те сакам и не ми срам да го искажам пред некого она што го чувствувам