Тешко го кажував. Првиот пат кога собрав храброст, се изгорев. Откако го кажав на вистинскиот човек, задоволство ми е да го изговорувам и секој ден.
Не, воопшто, кога го мислам искрено од срце често го кажувам. Но, повеќе сакам да го покажувам тоа те сакам со дела.
Не ,зошто би ми било тешко ? Често им кажувам на моето семејство и на дм колку ги сакам и со зборови и со дела. Животот е краток нека се чувствуваат сакани
Не ми е ама не го сакам и не го употребувам често. Нема поента на некој да му кажам "те сакам" а во следниот момент да правам нешто што го побива тоа. Сакам да докажувам, а не да употребувам празни зборови. Има луѓе што стварно кога ќе им кажеш те сакам им се менува денот, се чувствуваат сакани до небо. Не сум една од нив, можеби зошто пречесто била злоупотребувана фраза. Еве ако зборуваме за врски, има ли поубаво те сакам од бакнеж и прегратка на сабајле, две раце кои ќе ти го стоплат срцето и ќе ти тргнат секаква тага? Е тоа за мене е "те сакам".
Да. Само на една личност искрено имам кажано од срце. Друг не направил да се чувствувам дека го сакам искрено. Зборувам за партнери. За другарки и фамилија секако кажувам те сакам.
Не ми е тешко доколку навистина го мислам тоа, но и јас сум во истата ситуација после 8 месеци врска сфатив дека не го сакам. Кога тој ми вика те сакам едвај ќе промумлам и јас исто.
Јас си кажувам дека ги сакам. Не ми е тешко или научна фантастика. Скоро сите ми веруваат кога ќе им кажам.
Ako ja sakam taa osoba,so polno srce ke i kazam deka ja sakam,no sekako toa ke bide iskreno.Ako ne ja sakam nema da go slusne toj zbor od mene
Во денешно време во време на интереси се повеќе се потврдува тезата дека ова воопшто посебно директно не е за кажување
Zbor ko zbor ke kazes, potkrepata e po bitna.. sum kazala i sum podkrepila … Mi kazale i nishto ostanalo na toa