секако дека нема како стар дедо да се прави со брадиште некое,туку некоја убава брадичка од 3-4 дена така најубав ми е
Мојот е забраден и убав е МНогу ми е секси брада кај машко. Се чувствувам како до прав секс-буда. А кога ми е без брада како детенце некое. Баш ја постирав сликата во роденденски подарок ама сериозно мојот дечко многу личи на типов само со пократка коса
Не , не , не и НЕ!!! Не сакам.Му имам и кажано дека не сакам влакнести мажи , а посебно не брада и мустаќи. Срејка работата не му дозволува да има брадичка
Хахахах НЕ и НЕ! Несакам машки со брада и мустаќи! Ми текна на една случка,ххахахаа.Дечково од оправдани причини немал време да си е избричит брадата. И сега ме гушка мене,ама јас се ежаам. И ми викат : Те боцкат? А јас:уште прашуваш? Хахаха океј за следен пат ќе знам
брада никако!!!!!!! никогаш не сум сакала и супер ми се погоди. душава моја не поднесува брада па нон стоп ми е избричен, среден.!!њам њам!!
Мала брада да , изгледа маженствено но оди бакни се ти со мала брада боцка упм. Затоа избричено како бебешко газе
Епа јас неќам пошто секогаш кога сакам да го бацам дечко ми ме боцка брадата Па го натерав да се избричи сега е тип-топ
Сите бре сте запнале ме боцка ме боцка,што очекувавте,осечај ко да ве галат невени? Брадата е израз на машкост,исто како и градите кај женско се израз на женственост. Тиња ми се само оние апла пресредени тенко напраени брадичиња,мн ми се хомо. И истото важи за оној Огуз брк што сега е мода да се пушта,за да се лепи фидето од супата додека јаде. Ма има мојана среќа што уште не ми е убаво развиена брадата,иначе ко ќе се запустам,ич не ми е гајле што мисли
Јас гласам за брадиче и тоа поголемко. Ептен ми е шмекси-секси брадичка потпуштена, и бакембарди. Уффф обожавам бакембарди. Кога дечко ми си ќе си ја пушти брадата се чувствувам како да имам мужиште покрај мене. Брадата според мене израз на мажественост и ме подсетува на зрелост. Баш ми е turn on кога ќе ме забоцка со брадата додека се лигавиме
Не ми се верува колку го сменав мислењето.. хехе дечко ми му стои брада и тоа многу (нема човек шо му нема кажано дека преубо му стој ) јас во почетокот не ја сакав и го терав да ја бричи ама некако ми се заубај така можи дека со тек на време и сега ко ќе се избричи чуден ми е и нормално си го обожавам така мммм срце мое боцкаво си го викам хехе
Eпа мојот има и ретко ја бричи,ама му ја обожавам,толку се навикнав на неа што не му дозволувам да се избричи И да дефинитивно ќе го сакам со се што има па зашто едноставно не и неговата брада.СЕКСИ Е.