Препорачливо, убива бејби фејс и потсешта на маж а не евнух. Друга работа е што кога си одам дома имам црвенило на образите.
Јас неќам да има брада и секоаш кога е со мене е избри4ан е има едно место под муцето мала брада како пит бул и слатко е ама само таму на никое друго место и лицето му е ко бебешко газе абе не сум видела по4исто лице од неговото. ГО ОБОЖАВАМ!
Ауу едно големо ДА, паѓам на машки со брада. Малку порасната, јако влакно, дава израз на маженственост, ма дефинитивно ми се допаѓа брада кај мажите! Од секогаш ме привлекувала брадата, ама кога ќе ми текне дека после тоа сум изгребана и црвена како мајмун околу устата, па морам да се "вадам" со најкомпетентното решение во тој случај, дека се враќам од депилација на надусници!
Па секси ми е,убаво му стои и ми е интересен така,ама секогаш кога се гледавме,тој беше намазнет,требаше поќе дена да сме заедно па дури тогаш му растеше Ама и мазничко е убаво,само за бакнежи
Да, убаво ми делува, мажествено. Ама да не е многу голема. Најмногу ми се допаѓа брада од два-три дена. А во никој случај не сакам goatie, онакво мало брадиче само на вилицата. Или секаде исто или ич.
Мн ми е сладок така со брада ама неможам да го поднесам да ме гребе и ми остава црвенило. Обично секогаш е бричен али некогаш коа го мрзи знае да прескокне некој ден...
Да! Многу сакам брадичка од неколку дена, па и од недела-две. Тоа е затоа што најчесто ми се допаѓаат такви мажи, опуштени и по малку запуштени, шармантни и по малку мистериозни
Моите врсници и немаат некоја брадичка, али ете, јас ќе си кажам мое мислење (како да сум поголема ). Ми се допаѓа брадичка, ама мала. Убаво е кога боцка, а и убаво стои.
Па и да сакам тој не ја остава , на работа неможе да оди со брада.Исрено некогаш сладок ми е кога има ептен малкуу ама ме нервира пошто ме боцка , па неможам да си го бакнам на раат
И мене ми се допаѓаат мажи со брада, мислам нормална, не попска Помажествени се, шармантни, привлечни